1 244 m²

Porkkalankatu 22, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
1 244 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Ruoholahdessa keskeisellä paikalla sijaitseva kohde tarjoaa kaikki nykyaikaisen toimistotyön vaatimat olosuhteet tehokkaaseen työntekoon. Kiinteistö on viihtyisä ja sen tilat monipuoliset, sallien erilaiset tilatoteutukset asiakkaan tarpeen mukaan. Talon isot ikkunat takaavat luonnonvalon pääsyn tiloihin. Talon palvelut ovat kattavat ja palveluvalikoimaan kuuluu mm. aulapalvelu, ravintola ja kokoustilat.

Julkinen liikenne palvelee metron, raitiovaunun ja lukuisten bussilinjojen muodossa kaikkiin ilmansuuntiin. Työmatka-autoilijoita palvelee oma pysäköintihalli ja loistavan helppo ajo kätevästi Länsiväylältä ilman keskustan ruuhkia. Vieressä sijaitseva Ruoholahden kauppakeskus tarjoaa kaikki päivittäiset palvelut työntekijöille.

Tilan kuvaus: Kolmannen kerroksen vapaa toimistotila. Toimisto on modernia monitilaa, jossa suuri osa tilasta on avaraa avokonttoria, mihin on istutettavissa tehokkaasti työpisteitä, ja lisäksi muutamia työ- ja neuvotteluhuoneita rauhallisempaan työskentelyyn. Tilassa on myös wc- ja sosiaalitilat, sekä keittiö, jonka yhteyteen on mahdollista tehdä yhteinen lounge toimiston kohtaamispaikaksi. Tila on muokattavissa vuokralaisen tarpeisiin. Oheinen pohjakuva osoittaa kolmannen kerroksen vapaan tilan, yhteensä 2117m², josta 1244m² toimisto jaetaan vuokralaiselle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 244 m²
Kokonaispinta-ala
1 244 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.