Vuokrattavat toimitilat Helsinki Ruskeasuo MANNERHEIMINTIE 117 (NEPTUN), 00280 Helsinki

3 662 m²

MANNERHEIMINTIE 117 (NEPTUN), Ruskeasuo, Helsinki

Pinta-ala
3 662 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruskeasuo
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus:
Manskun Rasti on ympäristötehokkaasti rakennettu toimistokeskittymä, jossa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen ja ekologisuuteen. Talon vuokralaisena on mahdollisuus säästää käyttökustannuksissa, samalla saaden merkittävän imagoedun ilman investointeja. Talon yhteiskäyttötilat uudistuu maaliskuuhun 2020 mennessä ja talo saa uuden freesin ilmeen aulaan sekä neuvottelutiloihin. Vuokralaisen käytössä on peruspalvelut ja taloon aukeaa uusi ravintola alkuvuodesta 2020. Sijainti on otollinen erityisesti myyntiorganisaatiolle, jotka vaativat autopaikkoja ja hyvät yhteydet henkilöautolla suuremmille väylille.

Tilan kuvaus:
Vapaana modernia, pääkonttoritason toimitilaa kerroksissa 4-8, joissa yksi peruskerros on kooltaan noin 849m² ja ylin eli kahdeksas kerros noin 272m². Päällekkäistä kerroksista muodostettavissa yhtenäinen tilakokonaisuus suuremmalle käyttäjälle ja ylimpään kerrokseen voidaan toteuttaa esim. vuokralaisen edustustilat. Manskun Rasti -rakennukset ylittävät nykyvaatimukset ja talotekniikka on ajantasainen. Kerrospohja soveltuu tehokkaan avotoimiston toteuttamiseen ja joustaa myös monitilaratkaisuun. Tilat räätälöidään vuokralaisen toiminnan tarpeisiin.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruskeasuo
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
3 662 m²
Kokonaispinta-ala
3 662 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.