Vuokrattavat toimitilat Helsinki Sörnäinen Kaikukatu 4, 00530 Helsinki

430 m²

Kaikukatu 4, SÖRNÄINEN, Helsinki

Rakennuksen kuvaus:
Tämä historiaa huokuva rakennus on Elannon entinen leipätehdas ja sijoittuu ns. Elannon korttelin sisäpihalle, Hämeentien ja Lintulahdenkujan väliin. Rakennus valmistui 1924 ja sen suunnitteli arkkitehti Väinö Vähäkallio. Alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaisena leipätehtaana rakennus toimi aina 1990-luvulle saakka. Nykyään rakennus sijaitsee keskellä luovan alan keskittymää ja Elannon kortteli on trendikäs sijainti erilaisille toimijoille. Kiinteistön viimeisin peruskorjaus valmistui vuonna 2008, jolloin talotekniikka päivitettiin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Sen tilat ovat monipuolisia ja persoonallisia, loft-henkisistä korkeista ja valoisista työtiloista perinteisimpiin toimistoihin Sijainti keskustan läheisyydessä takaa loistavat liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin, ja omalla autolla liikkuville on rakennuksen pohjakerroksessa oma, yli 100 autopaikan pysäköintihalli.

Tilan kuvaus:
Erityisen hieno loft -tila! Valoisa, avara ja korkea kattoinen toimisto, josta mahdollisuus rakentaa upea industriaalinen tila käyttäjälleen. Tilassa osin kuuden metrin kattokorkeus. Tilaan on käynti entisestä tavarahissistä, jonka ovet aukeavat suoraan toimistoon. Suuret ikkunat valaiset tilaa ja suuret pylväät luovat tehdastunnelmaa.
Oheinen pohjakuva osoittaa suuremman vapaana olevan tilan (850m²), josta 430m² tila jaetaan vuokralaisen tarpeisiin. 430m² jää pohjakuvassa hissien vasemmalle puolelle. Valokuvat ovat tilasta sen nykykunnossa, tila on lähes täysin riisuttu betonille ja muokataan näin vuokralaisen tarpeeseen. Havainnekuvat osoittavat esimerkin tilatoteutuksesta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kaikukatu 4, 00530 Helsinki
Kaupunginosa
SÖRNÄINEN
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
430 m²
Kokonaispinta-ala
430 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.