Vuokrattavat toimitilat Helsinki Keskusta Erottajankatu 2, 00120 Helsinki

1 355 m²

Erottajankatu 2, KESKUSTA, Helsinki

Pinta-ala
1 355 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Historiallinen arvokiinteistö, Erottajankatu 2, sijaitsee Uudenmaankadun ja Erottajankadun kulmassa. Kaunis kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta: renesanssipalatsista Erottajan suuntaan, jugendlinnasta kohti Yrjönkatua sekä näiden väliin jäävästä, 1915 rakennetusta sisäpihan osasta. Upea kokonaisuus saneerataan ja modernisoidaan täysin vuosien 2019-2021 aikana ja tilat ovat muuttovalmiit keväällä 2021. Suurista huoneista rakentuvat toimistot ovat täynnä uniikkeja, suojeltavia yksityiskohtia ja tiloihin on toteutettavissa laadukasta monitilatoimistoa. Kiinteistön sisäpihalle rakentuu ravintoloiden terassialue, joka tuo kortteliin elämää ja viihtyvyyttä.

Tilan kuvaus: Tämä 1355m² tila käsittää koko kerroksen. Talo on rakennettu muutamassa osassa ja tilan Yrjönkadun puoleinen B-osa sijaitsee kerroksessa 4. ja Erottajankadun puoleinen A-osa kerroksessa 3. Tasoeroista huolimatta kerroksesta saa yhtenäisen tilakokonaisuuden. Arvokiinteistön kerros koostuu useista erikokoisesta huoneesta, joista osa on mahdollista avaa suuremmiksi avotiloiksi. Kerroksia koristaa vanhat, säilytettävät uniikit yksityiskohdat kuten esim. lukuisat kakluuniuunit, jotka ihastuttavat ja tuovat modernisoitaviin tiloihin vanhan Helsingin tunnelmaa. Kerroksessa on useita rappukäytäviä ja sisäänkäyntejä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
KESKUSTA
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 355 m²
Kokonaispinta-ala
1 355 m²
Vapautuu
01.04.2021

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.