133 m² - 733 m²

Hämeentie 103, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
133 m² - 733 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Tarjolla katutason 117 m2 varastotila sisältäen oman WC-tilan ja sisäänkäynnin kohteen sisäpihalta. Lisäksi kohteessa vapaana kolmannen kerroksen 132 m2 toimistotila kattavilla sosiaalitiloilla, joissa myös omat suihkut. Kolmannen kerroksen tilaa voi myös käyttää esimerkiksi työpajana.

Hämeentie 103 on mainioiden liikenneyhteyksien äärellä keskeisellä sijainnilla oleva kohde, johon voi kuitenkin tulla myös omalla autolla. Kiinteistön sisäpihalta on mahdollista vuokrata parkkipaikkoja ja lisäksi alueella on hyvin kiekkopaikkoja, sekä maksullisia kadunvarsipaikkoja. Muita vuokralaisia ovat muun muassa joogastudio, erinäisiä käsityöyrittäjiä, taiteilijoita, mutta myös normaaleja toimistokäyttäjiä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Hämeentie 103, 00550 Helsinki
Kaupunginosa
Vallila
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
133 m² - 733 m²
Kokonaispinta-ala
733 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen kuvaus
Tarjolla katutason 117 m2 varastotila sisältäen oman WC-tilan ja sisäänkäynnin kohteen sisäpihalta. Lisäksi kohteessa vapaana kolmannen kerroksen 132 m2 toimistotila kattavilla sosiaalitiloilla, joissa myös omat suihkut. Kolmannen kerroksen tilaa voi myös käyttää esimerkiksi työpajana. Hämeentie 103 on mainioiden liikenneyhteyksien äärellä keskeisellä sijainnilla oleva kohde, johon voi kuitenkin tulla myös omalla autolla. Kiinteistön sisäpihalta on mahdollista vuokrata parkkipaikkoja ja lisäksi alueella on hyvin kiekkopaikkoja, sekä maksullisia kadunvarsipaikkoja. Muita vuokralaisia ovat muun muassa joogastudio, erinäisiä käsityöyrittäjiä, taiteilijoita, mutta myös normaaleja toimistokäyttäjiä.
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikat kiinteistön pihassa

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106
Comreal Oy
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Joakim Kukkonen
Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita