1 367 m²

KARVAAMOKUJA 2A ULTIMES I, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
1 367 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Upeasti toteutettu, ajattoman tyylikäs Ultimes Business Garden I on valmistunut Pitäjänmäelle Vihdintien alkuun keväällä 2016. Ultimes Business Garden on vastuullisesti toteutettu, huippunykyaikainen kiinteistö. Kiinteistön energiatehokkuus ja kestävät ratkaisut näkyvät mm. vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina. Uutta ajattelua edustavan toimitilatalon sisustussuunnittelusta vastasi palkittu dSign Vertti Kivi & Co.

Tilan kuvaus: Koko 6. kerroksen toimistotila on tehty keskisuurelle yritykselle joka haluaa parhaimmat työntekotilat. Kerroksessa voidaan toteuttaa tehokasta, modernia ja räätälöityä monitilatoimistoa. Muuntojoustavuus on vietyä äärimmäisen pitkälle ja tiloja voidaan helposti uudelleejärjestää yrityksen kasvaessa tai pienentyessä. Talossa on edustavat kokoustilat ja -palvelut.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 367 m²
Kokonaispinta-ala
1 367 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.