1 072 m²

Porkkalankatu 20, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
1 072 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Tämä tyylikäs pääkonttorikiinteistö sijaitsee Ruoholahden ytimessä, tien toisella puolella metroasemasta ja muista julkisista yhteyksistä. Toimistokohde on rakennettu vuonna 2001 ja on tekniikaltaan moderni sekä tiloiltaan muunneltava. Tiloissa on vähän käytäviä taaten tehokkaan tilankäytön ja optimoidut tilakustannukset. Toimistot soveltuvatkin erityisesti avokonttoriksi, mutta tiloja voidaan räätälöidä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kiinteistössä on lounasravintola, runsaasti erikokoisia neuvottelutiloja sekä aula ja vastaanotto A-sisäänkäynnin yhteydessä. Lisäksi kiinteistöllä on oma parkkihalli henkilökunnan ja vieraiden paikoitukseen.

Tilan kuvaus: Alivuokrattavana Sanoman käytössä ollut B-rapun kolmas kerros, joka on vuonna 2015 uudistettu Sanoman mediakonsernin monitilaympäristöksi. Tehokkaat tilat ovat pääosin avotoimistoa, jonka yhteydessä on monipuolisia vetäytymis- ja neuvottelutiloja. Lisäksi toimiston yhteydessä on avara keittiö- ja loungetila, joka näkyy pohjakuvassa keltaisella.

Oheiset tilakuvat ovat vuokrattavasta toimistosta sen hyvässä nykykunnossa ja tila on täysin muuttovalmis. Halutessa tilassa on kuitenkin mahdollista toteuttaa vuokralaismuutoksia käyttäjän tarpeen mukaan. Tilan kalusteet ovat halutessa vuokrattavissa ja tila otettavissa käyttöön täysin sellaisenaan.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 072 m²
Kokonaispinta-ala
1 072 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.