624 m²

VETURITIE 7 TRIPLA WEST, PASILA, Helsinki

Pinta-ala
624 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
PASILA
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Tripla on uusi 160 000m²:n kaupunkikompleksi joka koostuu ostoskeskuksesta, toimistotorneista, hotellista ja asunnoista. Triplasta tulee Helsingin toinen keskusta, joka valmistuu vaiheittain vuosina 2019-2020. Toimistotornit eli Tripla Workery on suunniteltu valmistuvan alkuvuodesta 2020. Ainutlaatuinen uuden työn keskittymä, Tripla Workery on jopa 50 000m² toimistokokonaisuus, mikä jakautuu kahteen osiaan, East ja West. Workery West sijaitsee Mall of Triplan päällä ja koostuu 12 kerroksesta joiden kerrospinta-ala on noin 1700m². Workeryssä on tarjolla upeita toimistokokonaisuuksia kaikille yrityksille pääkonttoritason tiloista pieniin ja keskisuuriin toimistoihin. Toimistotilat ovat erittäin moderneja, muokattavia, monipuolisia ja joustavia yrityksien tarpeiden mukaan. Saavutettavuus Pasilan aseman yhteydessä on erinomainen ja Triplan ympäristö takaa kattavimman mahdollisen palveluvalikoiman. Itse Workeryn palvelukattaukseen kuuluu mm. aulapalvelu, neuvottelumaailma sekä oma pyöräklubi ja sosiaalitilat sekä lisäksi käytettävissä on Triplan ostoskeskuksen ravintola- ja viihdevalikoima.

Tilan kuvaus: Tehokasta toimistotilaa pian valmistuvan Tripla West -toimistotalon päädyssä upein ikkunanäkymin. Tila on alivuokrattava ja oheinen pohjakuva on suuntaa antava tilan toteutukselle. Toimisto sijaitsee kuudennessa kerroksessa ja on kooltaan noin 620m². Triplassa toteutuu huippumodernit ja ekologiset tilaratkaisut räätälöitynä käyttäjäyritykselle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
PASILA
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
624 m²
Kokonaispinta-ala
624 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.