2 292 m²

Elimäenkatu 9, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
2 292 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Kravattitehdas on kahden rakennuksen toimistokiinteistö, joista toinen, Elimäenkatu 9 on entinen teollisuusrakennus vuodelta 1929. Keskellä Vallilaa sjaitseva kohde on muutettu toimistokäyttöön ja tarjoaa nyt trendikästä tehdashenkistä, industriaalitilaa modernein ominaisuuksin. Kravattitehdas on tyylikäs ja särmikäs toimistotalo vuokralaiselle suotuisalla hinta-laatusuhteella. Kravattitehdas on uudistettu vuosina 2018-2019 ja mm. aulatilat sekä ravintola saivat uuden, Kravattitehtaan tunnelmaan sopivan ilmeen. Tilat ovat edustavat ja viihtyisät, ja niissä on otettu vaikutteita talon rikkaasta historiasta. Kiinteistöllä on oma Fazerin lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja ja auditorio sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Lisäksi talossa on oma suuri, 171 paikan autohalli ja tarvittaessa viereinen Aimo Park tarjoaa lisää henkilöautojen parkkitilaa. Vallilaan on hyvät bussi- ja ratikkayhteydet ja Pasilan juna-asemalle on kävelymatka.

Tilan kuvaus: Modernisoitua toimitilaa vanhassa Kravattitehtaassa, joka on vastikään uudistettu talolle ominaista 30-luvun henkeä kunnioittaen. Elimäenkatu 9:n toimistoissa on trendikästä industriaalihenkeä ja tehdastunnelmaa. Vuokrattavana monipuolisesti erilaisia tilakokonaisuuksia, mm. kolmessa tasossa 2292m². Tila jakatuu neljänteen ja viidenteen kerrokseen, jotka ovat kooltaan noin 934m² sekä kuudennen kerroksen 425m² tilaan. Nykymuodossaan tila on osin avotilaa ja osin jaettu erikokoisiin työtiloihin ja neuvotteluhuoneisiin. Tilankäyttöä voidaan räätälöidä vuokralaiselle ja tilaan onnistuu mm. moderni monitilaympäristö. Kuudessa kerroksessa on entiselle tehdastalolle ominaisia pylväitä luomassa loft-tunnelmaa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
2 292 m²
Kokonaispinta-ala
2 292 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.