358 m²

Kutomotie 2, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
358 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Kutomotie 2

Sujuvaa työelämää Pitäjänmäen portilla

MOVE on helppojen yhteyksien varrella sijaitseva, moderni kiinteistö, jossa suuret ikkunapinnat, avarat, muuntojoustavat tilat mahdollistavat juuri tarpeitanne vastaavan työympäristöratkaisun. Vapaana oleva 358 m2 toimitila sijaitsee kiinteistön viidennesessä kerroksessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tilakokonaisuus voidaan muokata juuri sinun yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

SIJAINTI

Kiinteistö sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pitäjänmäellä. Omalla autolla kulkeville löytyy pysäköintitilaa rakennuksen omasta parkkihallista. Julkisilla kulkuvälineillä MOVEen pääsee esimerkiksi A-junalla valimon pysäkille, josta noin kymmenen minuutin kävely, tai busseilla 321, 322, 332 ja 345 Helsingin keskustasta pitäjänmäentielle, aivan rakennuksen vieressä sijaitsevalle pysäkille. Vuonna 2024 valmistuva Raide-Jokeri tuo Pitäjänmäen pääkaupunkiseudun polttopisteeseen, josta on helppo raideyhteys itään ja länteen, metrolle ja junalle, keskustaan ja väljemmille vesille.

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Kiinteistö tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia palveluita, kuten aulapalvelu, henkilöstöravintola, kuntosali ja pysäköintihalli. MOVEn ympäristössä sijaitsee useita lounasravintoloita, liikuntatiloja sekä päivittäistavarakauppoja. Pitäjänmäen alueelle tulee nousemaan tulevina vuosina tuhansia uusia työpaikkoja ja asuntoja sekä runsaasti uusia palveluita.

TOIMITILAT

MOVEssa on tarjolla vapaita tiloja eri kokoisille organisaatioille. Kaikki tilat ovat muokattavissa yrityksesi toimintaa ja henkilöstösi viihtyvyyttä tukeviksi. Tilat ovat valoisia, joustavia ja teknisesti uuden veroisia – ja ovat siksi turvallinen ja varmasti toimiva ratkaisu. Tilat saa tarvittaessa käytöön nopeastikin.

EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

MOVElle on myönnetty Silver-tason LEED- ympäristösertifikaatti rakennusvaiheessa (Core and shell). LEED on maailmalla eniten käytetty työkalu rakennusten suunnittelun, rakentamisen ja käytön vastuullisuuden mittaamiseksi ja kehittämiseksi.

Lue lisää: www.movepitajanmaki.fi

Kiinteistön omistaa SaKa Hallikiinteistöt Ky.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kutomotie 2, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
358 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa
Palvelut
Aulapalvelu, Catering, Kuntosali, Lounasravintola, Vuokrattavat neuvottelutilat
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikka - Halli

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Risto Autio
Senior Leasing Manager,
Puh: 040 684 8318
Colliers Finland - Toimitilat
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki
Risto Autio
Senior Leasing Manager,
Risto Autio
Senior Leasing Manager,
Puh: 040 684 8318

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.