4 447 m²

VALIMOTIE 9-11, PITÄJÄNMÄKI, Helsinki

Pinta-ala
4 447 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
PITÄJÄNMÄKI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: VValimotie 9-11 on vuonna 1998 rakennettu moderni ja monipuolinen toimistorakennus, jossa yhdistyy avoimet tilaratkaisut sekä kattava palvelutarjonta. Kiinteistöllä on uniikki muoto ja se koostuu neljästä kolmionmuotoisesta siivestä, jotka muodostavat lähes 3.000m² kerroskoon. Kerrokset ovat jaettavissa joustavasti ja suuri kerroskoko mahdollistaa erilaisten tilakokonaisuuksien muodostamisen. Talon sisäänkäyntikerroksessa on tyylikäs aula vastaanottopalveluineen sekä tasokas ravintola. Talossa on vuokrattavia neuvotteluhuoneita sekä saunaosasto. Sijainti Pitäjänmäellä mahdollistaa sujuvan henkilöstön liikkumisen joka puolelle pääkaupunkiseutua ja kiinteistöllä onkin runsaasti pysäköintipaikkoja vuokralaisilleen. Valimon juna-asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Tilan kuvaus: Kerroksen työtilat jakautuvat neljään kolmiomaiseen siipeen, jotka voidaan haluttaessa jakaa erillisiksi tiloiksi.Kukin kolmio on n. 735 m2 kokoinen. Kolmioiden suunnitteluratkaisu perustuu avoimeen ja muuntojoustavaan tilaan, jota voidaan jakaa erilaisiin pienempiin tilakokonaisuuksiin. Tilankäyttö on erityisen joustavaa ja valoisiin tiloihin on rakennettavissa yritykselle suunniteltu toimisto. Vapaana vuokrattavaksi koko neljäs kerros kooltaan jopa lähes 3000m² sekä puolikas viides kerros, noin 1500m², joista yhdistettävissä eheä tilakokonaisuus suurelle käyttäjälle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
VALIMOTIE 9-11, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
PITÄJÄNMÄKI
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
4 447 m²
Kokonaispinta-ala
4 447 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.