2 123 m²

Salmisaarenaukio 1, Ruoholahti, Helsinki

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
2 123 m²
Kerros
4
Rakennusvuosi
2007
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kaupunki
Helsinki

Upeaa toimistotilaa huikealla merinäköalalla. Kiinteistön tiloissa on suuri huonekorkeus, huippulaadukkaat pintamateriaalit ja korkeatasoinen talotekniikka.

Neljännen kerroksen 2123 m²:n tila, josta on upea merinäköala. Tilan moderni talotekniikka ja korketasoiset pintamateriaalit tekevät tilasta valmiin muuttokohteen myös vaativalle käyttäjälle. Tila vapautuu 1.7.2020.

Kiinteistössä on aulapalvelu, monipuolisia nevottelutiloja (6 - 26 hlö), Lounasravintola Factory sekä sosiaali- ja suihkutilat työmatkapyöräilijöille.

Rakennuksen alla on lämmin pysäköintilaitos ja pyöräparkki.

Julkiset yhteydet: Metrolle on n. 1 kilometri ja bussilinja 15 kulkee ruuhka-aikaan metroaselmalta Salmisaarenaukio 1:n viereen neljän minuutin välein. Lähimmälle raitikkapysäkille on 500 metriä ja kaupunkipyöräasema on 50 metrin päässä rakennuksesta.

Ympäristösertifikaatti: Breeam in use

Salmisaari ja Ruoholahti ovat alunperin teollisuus- ja varastoaluetta, joka on muuttunut 2 000-luvulla tärkeäksi yrityselämän keskittymäksi, jossa työskentelee 14 000 ihmistä. Täällä kohtaavat huippumodernit toimistot ja historiallinen teollinen ympäristö. Salmisaari ja Ruoholahti ovat keskustan ohella Helsingin tärkein pääkonttorialue. Täällä pääkonttoriaan pitävät useat korkean profiilin pörssiyritykset, kansainväliset tilintarkastus- ja konsultointiyritykset ja eläkevakuutusyhtiöt.

Ruoholahden alueen palvelut ovat monipuoliset. Rakennuksen vieressä oleva Salmisaaren liikuntakeskus tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut ja sieltä löytyvät mm. Elixian kuntosali, kiipeilyareena, jäähalli ja beach volley-kenttiä. Ruoholahdessa on myös useita ruokakauppoja, lääkäriasemia, kahviloita ja ravintoloita. Alueen monipuolinen kulttuuritoiminta tulee laajenemaan entisestäänkin, kun Kaapelitehtaan laajennus ja Tanssintalo valmistuvat.

Vuokranantajana on Castellum, joka on yksi suurimmista listatuista kiinteistösijoitusyhtiöistä pohjoismaissa. Castellum on pitkäjänteinen toimistokiinteistöihin erikoistunut omistaja, jolla on vuokrattavaa pinta-alaa yli neljä miljoonaa neliötä ja joka toimii pohjoismaissa 20 kaupungissa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Ruoholahti
Kohdenumero
15713172
Kerros
4 / 8
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
2 123 m²
Kerrosala
2 123 m²
Kokonaispinta-ala
2 123 m²
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Avotilapainotteinen tilaratkaisu, laadukkaat pinnat ja moderni talotekniikka
Vapautuu
Heti vapaa
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2007
Kerroksia
8

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jasse Huhtamaa
Puh: +358 400 805707
GEM Property Oy
Mikonkatu 6 C, 00100 Helsinki
Jasse Huhtamaa
Jasse Huhtamaa
Puh: +358 400 805707

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita