Vuokrattavat toimitilat Helsinki Ruoholahti Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki

3 118 m²

Itämerenkatu 3, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
3 118 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Itämerenkatu 3 sijaitsee keskeisellä paikalla Ruoholahden ytimessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Vuonna 1998 rakennettu kiinteistö on vastikään täysin saneerattu ja pääkonttoritason tilat viimeisteltiin nykyvaatimusten tasolle. I3 on nyt kaikenkattava toimistorakennus palveluineen ja talossa yhdistyy räätälöitävät toimistokerrokset katutason ravintola- ja baarialueseen terasseineen. Talossa henkilöautoilevia palvelee parkkihalli ja lisäparkkitilaa tarjoaa läheinen Ruoho-Parkki. Lisäksi rakennuksessa on uusi kuntosali, sauna ja suihkutilat vuokralaisten käyttöön. Rakennuksen läheisyydessä kulkee metro sekä suoraan edessä on raitiovaunupysäkki. Lisäksi Ruoholahdessa on hyvät pyörätiet. Ruoholahden kehittyvältä alueelta löytyy lisäksi kattava palvelutarjonta, kuten kultuurikeskus Kaapelitehdas, suuri päivittäistavarakauppa, ravintoloita sekä Salmisaaren liikuntakeskuksen aktiviteetit.

Tilan kuvaus: Tasokkaasti remontoidussa Itämerenkatu 3 -kiinteistössä on tarjoaa vielä muutamia vapaita toimistoja, esimerkiksi kolmeen päällekäiseen kerrokseen jakautuva, yhteinäinen toimistokokonaisuus. Vuokrattava ala muodostuu toisen kerroksen vapaasta 1065m² tilasta, koko kolmannesta kerroksesta kooltaan 1365m² sekä 688m² tilasta neljännessä kerroksessa. Talon toimistotilat suunnitellaan uuden käyttäjän tarpeiden mukaiseksi, tiloista rakennetaan esimerkiksi tilankäytöltään monipuolinen ja viihtyisä monitilaympäristö. Myös muut tilaratkaisut onnistuvat. Itämerenkadun saneeraus valmistui alkuvuodesta ja kiinteistö on täysin modernisoitu ja palveluvalikoima uudistettu vuokalaisien viihtyvyyden takaamiseksi. Ruoholahden keskeinen sijainti on työntekijöiden suosiossa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
3 118 m²
Kokonaispinta-ala
3 118 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.