546 m²

Porkkalankatu 7, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
546 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Ruoholahden merellinen ympäristö on kehittynyt yhdeksi pääkaupunkiseudun houkuttelevimmista toimistokeskittymistä. Salmisaaren liiketalo sijaitsee Ruoholahden toimistoalueen keskellä, Porkkalankadun ja Salmisaarenkadun risteyksessä. Kiinteistölle on suora yhteys Länsiväylältä ja hyvät yhteydet keskustan suuntaan, johon on vain noin kymmenen minuutin matka.

Kiinteistön vieressä on useiden bussilinjojen pysäkit ja Ruoholahden metroasema sekä raitiovaunupysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kiinteistöllä on oma pysäköintilaitos, josta on sujuvat yhteydet Länsiväylälle sekä keskustan ja Lauttasaaren suuntiin. Vieressä sijaitsevasta Ruoholahden kauppakeskuksesta löytyvät kaikki päivittäiset palvelut.

Salmisaaren Liiketalon tilat ovat tehokasta, saneerattua toimistotilaa, joka vastaa nykyajan toimistotyön vaatimuksia ja luo yritystoiminnan menestykselle edellytykset.

Tilan kuvaus: Vapaana viidennen kerroksen toimistotila. Vuokrattava toimisto muokataan uuden käyttäjän toiveiden mukaisesti ja vuokralainen pääsee vaikuttamaan tilankäyttöön sekä pintamateriaaleihin. Nykymuodossaan tila on huonekonttoria erikokoisine työtiloineen. Kiinteistön tilat on mahdollista avata myös tehokkaaksi avotilaksi, vuokralaisen toiminnan mukaan. Oheinen pohjakuva osoittaa koko vapaan alan, 622m², josta 546m² tila on jaettavissa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
546 m²
Kokonaispinta-ala
546 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.