Vuokrattavat toimitilat Helsinki Kamppi Lapinlahdenkatu 3, 00180 Helsinki

155 m²

Lapinlahdenkatu 3, Kamppi, Helsinki

Pinta-ala
155 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kamppi
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Lapinlahdenkatu 3 on alunperin arkkitehti Theodor Höijerin vuonna 1903 suunnittelema arvorakennus Kampin sydämessä Malminrinteen ja Lapinlahdenkadun kulmauksessa, jota on vuosien saatossa laajennuttu eri arkkitehtien suunnitelmien pohjalta vuosina 1923 ja 1952. Rakennus on Lapinlahdenkadun puolelta 6-kerroksinen, Malminrinteen puolelta 7 -kerroksinen toimisto-/liiketalo. Julkisivut ovat pääpiirteissään säilyneet alkuperäisessä asussaan ja muodostavat korotusten ja lisärakennuksen kanssa eheän kokonaisuuden. Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset Kampin metroasema sijaitsee n. 250 metrin päässä ja Ruoholahti ja Länsiväylä ovat välittömässä läheisyydessä.

Tilan kuvaus: Vuokrataan monipuolisia toimistotiloja loistavalla sijainnilla Kampista. Lapinlahdenkatu 3:n arvokiinteistön tilat sopivat pienemmille käyttäjille ja kerrokset jakautuvat kahteen tilaan, joista pienempi 155m² toimisto sijoittuu Malminrinteen puoleiseen osaan. Arvokiinteistölle tunnusomaisesti tilassa on karaktääriä ja tila jakautuu osin huoneisiin, mutta pääsin hyödynnettävissä tehokkaana avotoimistona. Ohessa kaksi malli-istutusta, jotka osoittavat tilan mahdollisuudet avotoimistona ja huonekonttorina. Kysy lisää: 050 464 8640/JLL

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kamppi
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
155 m²
Kokonaispinta-ala
155 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.