Vuokrattavat toimitilat Helsinki Sörnäinen Kaikukatu 4, 00530 Helsinki

1 050 m²

Kaikukatu 4, SÖRNÄINEN, Helsinki

Pinta-ala
1 050 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
SÖRNÄINEN
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Tämä historiaa huokuva rakennus on Elannon entinen leipätehdas ja sijoittuu ns. Elannon korttelin sisäpihalle, Hämeentien ja Lintulahdenkujan väliin. Rakennus valmistui 1924 ja sen suunnitteli arkkitehti Väinö Vähäkallio. Alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaisena leipätehtaana rakennus toimi aina 1990-luvulle saakka. Nykyään rakennus sijaitsee keskellä luovan alan keskittymää ja Elannon kortteli on trendikäs sijainti erilaisille toimijoille. Kiinteistön viimeisin peruskorjaus valmistui vuonna 2008, jolloin talotekniikka päivitettiin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Sen tilat ovat monipuolisia ja persoonallisia, loft-henkisistä korkeista ja valoisista työtiloista perinteisimpiin toimistoihin Sijainti keskustan läheisyydessä takaa loistavat liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin, ja omalla autolla liikkuville on rakennuksen pohjakerroksessa oma, yli 100 autopaikan pysäköintihalli.

Tilan kuvaus: Uniikki katutason toimisto rauhallisessa ympäristössä. Näyttävä Leipätehdas on suosittu toimistokohde Elannon Korttelissa ja talon loft-tunnelma on houkutellut sinne monipuolisesti erilaisia toimijoita, erityisesti luovan alan yrityksiä. Tämä kyseinen tila räätälöidään vuokralaiselle ja sen tilankäytössä huomioidaan uuden vuokralaisen tilatarpeet. Oheinen pohjakuva antaa esimerkin monipuolisesta työympäristöstä, jossa tehokkaat avotilat työpisteille sekä tarvittavat neuvotteluhuoneet sekä loungetilat. Oheiset havainnekuvat antavat mielikuvaa toteutuksesta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kaikukatu 4, 00530 Helsinki
Kaupunginosa
SÖRNÄINEN
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 050 m²
Kokonaispinta-ala
1 050 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.