Vuokrattavat toimitilat Helsinki Keskusta Erottajankatu 2, 00120 Helsinki

297 m²

Erottajankatu 2, KESKUSTA, Helsinki

Pinta-ala
297 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Historiallinen arvokiinteistö, Erottajankatu 2, sijaitsee Uudenmaankadun ja Erottajankadun kulmassa. Kaunis kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta: renesanssipalatsista Erottajan suuntaan, jugendlinnasta kohti Yrjönkatua sekä näiden väliin jäävästä, 1915 rakennetusta sisäpihan osasta. Upea kokonaisuus saneerataan ja modernisoidaan täysin vuosien 2019-2021 aikana ja tilat ovat muuttovalmiit keväällä 2021. Suurista huoneista rakentuvat toimistot ovat täynnä uniikkeja, suojeltavia yksityiskohtia ja tiloihin on toteutettavissa laadukasta monitilatoimistoa. Kiinteistön sisäpihalle rakentuu ravintoloiden terassialue, joka tuo kortteliin elämää ja viihtyvyyttä.

Tilan kuvaus: 297m² kattohuoneisto Uudenmaankadun ja Yrjönkadun kulmassa. Tila näkyy oheisessa pohjakuvassa sinisellä. Arvokiinteistölle tunnusomaisesti tila jakaantuu erikoisiin huoneisiin, joista osaan on istutettavissa tehokkaasti työpisteitä niiden suurehkon koon ansiosta. Erottaja2:n toimistoja koristaa vanhat, säilytettävät uniikit yksityiskohdat kuten esim. lukuisat kakluuniuunit, kaarevat ikkunat ja entisöitävät pinnat. 297m² tilassa on mm. Uudenmaankadun puolella kauniit ulkonevat kaartavat muodot. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
KESKUSTA
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
297 m²
Kokonaispinta-ala
297 m²
Vapautuu
01.04.2021

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.