688 m²

LAIVALAHDENKATU 2, Herttoniemi, Helsinki

Pinta-ala
688 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Herttoniemi
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Spondan omistama Silkkikutomo sijaitsee Herttoniemessä, keskellä voimakkaasti kehittyvää yrityspuistoaluetta. Se on rakennettu vuonna 1951 ja peruskorjattu vuosina 2003-2004. Kohde on osittain 5- ja osittain 3 kerroksinen. Puolittain maatasokerroksessa sijaitsee autohalli. Kohteessa on kolme porrashuonetta A- ja B-porrashuoneissa on henkilöhissi. C-portaassa on tavarahissi, joka kulkee autohallin ja 3. kerroksen väliä.

Kohteen 1-3 kerroksissa kerrostaso on noin 1.700 m2, torniosassa noin 700 m2. Torniosassa 5. kerroksessa sijaitsevan toimistotilan sisällä on 6. kerros, ns. parvi, tämä yksilöllinen toimistotilakokonaisuus on noin suuruudeltaan 1.015 m2.

Silkkikutomo sijaitsee Herttoniemessä hyvin vetävän Itäväylän varressa vain noin 500 metrin päässä metroasemalta ja aivan Kauppakeskus Megahertsin vieressä. Helsingin keskustaan ajaa omalla autolla noin 10 minuuttia. Linnuntietä alle kuuden kilometrin matka Rautatieasemalta Herttoniemen metroasemalle taittuu myös kymmenessä minuutissa.

Työskentelyn tehokkuutta ja mukavuutta parantavat CAT6 tietotekniikkavalmiudet ja jäähdytetty ilmanvaihto. Turvallisuutta kohteessa parantaa mm. kulunvalvonta. Autopaikkoja on pihalla ja kellarikerroksessa.

Tilan kuvaus: Vapaana hyvän kokoinen neljännen kerroksen toimistotila joka saadaan yhdistämällä kaksi pienempää tilaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Spondan omistamassa kiinteistössä upeaa ja valoisaa remontoitua toimistotilaa, joka voidaan muokata uuden käyttäjän tarpeen mukaan. Autopaikkoja pihalla ja kellarissa. Metrolle vajaa 500m, kaupat ja posti vieressä. CAT 6 tietoliikenneyhteydet.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Herttoniemi
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
688 m²
Kokonaispinta-ala
688 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.