1 300 m²

Teollisuuskatu 33, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
1 300 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Teollisuuskatu 33, 1300m2, Useita kerroksia, Toimistotila

Peruskorjattuun, moderniin toimistokiinteistöön haetaan vuokralaisia. Tilat ovat hyvin jaettavissa ja ne muokataan vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kiinteistön peruskorjaus valmistui v. 2017, mutta toimistotilat saneerataan sitä mukaan, kun vuokralainen tiloihin löytyy. Toimistovuokralaisilla on käytössään yhteinen aulapalvelu ja kokouskeskus ilman erillistä kustannusta. Toimistotiloista on vielä vuokrattavina kerrokset 3-4.

Toimistotilaa on yhteensä n. 6000 m2, josta vapaana on vielä noin 1300 m2 toimistotilaa, joka voidaan vuokrata kokonaisuutena tai jakaa. - Kerroskoko noin 850-1050 m2 ja tilat ovat tehokkaasti jaettavissa - Tilat muokataan vuokralaisten tarpeiden mukaan

Kiinteistössä on ravintolatila, aulapalvelu, ilman kustannuksia käytettävä kokouskeskus, lämmin autohalli, kuntosali, sauna- ja pesutilat, pukuhuoneet ja sosiaalitilat.

Vuonna 2017 peruskorjauksesta valmistunut moderni toimistokiinteistö Vallilassa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat aula ja kokouskeskukset, jotka ovat kaikkien toimistovuokralaisten käytettävissä ilman erillistä kustannusta.

Kiinteistössä on lisäksi ravintolatila, aulapalvelu, lämmin autohalli, kuntosali, sauna- ja pesutilat, pukuhuoneet ja sosiaalitilat.

Teollisuuskadun alue kehittyy voimakkaasti. Alue täydentyy ja profiloituu monipuolisen korjaus- ja uudisrakentamisen kautta, esimerkkinä tästä viereisen Pasilan konepaja-alueen kehitys. Ympäröivät Pasilan ja Kalasataman alueet ovat kehityskeskuksia, joiden myötä Teollisuuskadun varrella sijaitsevat toimistokorttelit ovat nousemassa yhä entistä keskeisemmälle paikalle. Teollisuuskadun äärellä sijaitsee merkittävien yritysten, mm. finanssialan ja tietoliikenteen alan pääkonttoreita ja toimitiloja.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 300 m²
Kokonaispinta-ala
1 300 m²
Tilan jakaminen
250m2
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1990
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.