7 819 m²

Hiomotie 5, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
7 819 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Hiomotie 5, 7819m2, Koko rakennus, Toimistotila

HIOMO. Modernia tilaa Pitäjänmäessä. Rakennuksen kerrokset 1-4 vuokrattavana (5. kerros on jo vuokrattu). Toimistokerrokset kooltaan noin 1677 m2-2012 m2. Toimistokerroksiin mahtuu jopa 120 työpistettä/kerros suosimalla mahdollisimman avointa tilaratkaisua. Kerrosten 2-4 tilat ovat jäähdytettyä avotilaa.

Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu avara sisääntuloaula, yhteiskäyttöiset asiakasneuvottelutilat sekä edustava 200-paikkainen ravintola keittiötiloineen. Ensimmäiseen kerrokseen on mahdollista sijoittaa myös toimistotilaa. Sisäänkäyntien välittömässä läheisyydessä on asiakaspysäköintitilat noin 40 autolle. Lisäksi kellarikerroksessa on pysäköintihalli, jossa on 68 autopaikkaa sekä autopesupaikka. Toinen kerros tarjoaa toimistotilojen ohjella hyvät puitteet erikoistiloille. Kerrokseen voidaan toteuttaa esimerkiksi näyttävä showroom. Kerroskorkeus on 3,6 m ja kerrokseen on hyvät yhteydet ensimmäisen kerroksen lastauslaiturilta.

HIOMO. Modernia ja viihtyisää tilaa Pitäjänmäessä. Tilat ovat pääosin jäähdytettyä avotilaa, joissa kerrosten päädyissä on neuvottelu-/huonetilaa. Soveltuu erinomaisesti nykyaikaiseksi "monimuototoimitilaksi". Toimistokerrokset 2.-5. ovat kooltaan 1677 m2-2012 m2. Ensimmäisessä kerroksessa asiakasvastaanotto, neuvottelutilaa, lounasravintola sekä lastauslaituri.

Julkisivuun on avattu kookas ikkuna-alue, josta työtilaan tulvii runsaasti luonnonvaloa. Kerroksen keskivyöhykettä elävöittävät korotetut osat, jossa on viihtyisää tilaa esim. tiimityöskentelylle. Viihtyvyyttä lisäävät modernit tekniset ratkaisut. Toimitilat varustetaan jäähdytyksellä, energiataloudellisella valaistuksella sekä ajanmukaisilla tietojärjestelmillä. Akustiikkaan kiinnitetään erityishuomiota.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Hiomotie 5, 00370 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
7 819 m²
Kokonaispinta-ala
7 819 m²
Tilan jakaminen
1677m2

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1983
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.