969 m²

Porkkalankatu 20, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
969 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Tämä tyylikäs pääkonttorikiinteistö sijaitsee Ruoholahden ytimessä, tien toisella puolella metroasemasta ja muista julkisista yhteyksistä. Toimistokohde on rakennettu vuonna 2001 ja on tekniikaltaan moderni sekä tiloiltaan muunneltava. Tiloissa on vähän käytäviä taaten tehokkaan tilankäytön ja optimoidut tilakustannukset. Toimistot soveltuvatkin erityisesti avokonttoriksi, mutta tiloja voidaan räätälöidä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kiinteistössä on lounasravintola, runsaasti erikokoisia neuvottelutiloja sekä aula ja vastaanotto A-sisäänkäynnin yhteydessä. Lisäksi kiinteistöllä on oma parkkihalli henkilökunnan ja vieraiden paikoitukseen.

Tilan kuvaus: Vapaana alivuokrattavaksi toisessa kerroksessa modenia, pääkonttoritason toimistotilaa. Tilat ovat uudistettu vuonna 2015 Sanoman mediakonsernin monitilaympäristöksi. Tehokkaat tilat ovat pääosin avotoimistoa, jonka yhteydessä on monipuolisia vetäytymis- ja neuvottelutiloja. Lisäksi toimiston yhteydessä on avara keittiö- ja loungetila. Tila on muuttovalmis, mutta myös erityisen muunneltavat soveltuen erilaisten yritysten tarpeisiin ja muokattavissa siten käyttäjälleen. Oheiset valokuvat ovat Sanoman 3. kerroksen tiloista ja osoittavat tilan laatutason. Myös 3. kerros on alivuokrattavana ja kerrokset yhdistettävissä jopa 2000m2 toimistoksi.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
969 m²
Kokonaispinta-ala
969 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.