1 239 m²

Pasilanraitio 9, Länsi-Pasila, Helsinki

Pinta-ala
1 239 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Kaupunki
Helsinki

Pasilanraitio 9, 1239m2, Useita kerroksia, Toimistotila

Vuokrataan 3. kerroksen 893 m² kokoinen tila ja koko 4. kerroksen 893 m² tilat uuden Triplan läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella Pasilassa. Kerrosten tilat on myös mahdollista vuokrata erikseen, ja 4. kerros on jaettavissa pienempiin 205 m² ja 319 m² kokoisiin osiin. Kiinteistössä on aulapalvelu sekä kokousmaailma, jossa kattava valikoima neuvottelutiloja vuokrattavana tuntihinnoin. Haluttu sijainti Pasilassa Triplan palveluiden ja juna-aseman lähellä. Vierestä kulkee myös raitiolinja.

Pasilanraitio 9 sijaitsee Länsi-Pasilassa erinomaisten yhteyksien varrella Kauppakeskus Triplan ja Pasilan aseman läheisyydessä, aivan Sokos Hotel Pasilan vieressä. Ylimmästä kerroksesta löytyvät hulppeat edustus- ja saunatilat sekä koko kerroksen levyinen näköalaterassi. Kiinteistön pohjakerroksessa on vuokralaisille ilmainen kuntosali.

Tilat ovat valoisia ja viihtyisiä ja niissä on jäähdyttävä ilmanvaihto. Lisäksi Petrasolin runsas palveluvalikoima: faksaus-, kopiointi- ja tulostuspalvelut, ICT-palvelut (internet-yhteydet ja ylläpitopalvelut), puhelinjärjestelmät, puhelinvaihde ja -vastauspalvelut, kokous- ja edustustilat, postitus- ja kuriiripalvelut, videoneuvottelut, sihteeripalvelut sekä toimistokalusteiden vuokrausmahdollisuus.

Kohteen läheisyydestä löytyy runsaasti erilaisia palveluja, mm. lounasravintoloita, hotelleja ja poliisi- sekä lääkäriasema.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 239 m²
Kokonaispinta-ala
1 239 m²
Tilan jakaminen
346m2, 893m2

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1983
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita