461 m²

Satamaradankatu 1, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
461 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Aitoa industrial-tilaa Vallilassa! Vallila on tämän hetken halutuimpia toimistoalueita Helsingissä ja Vallilan Funk sijaitsee alueen aitiopaikalla. Kiinteistö on näkyvä runsaasti liikennöidyiltä Sturenkadulta sekä Teollisuuskadulta. Vallilan Funk on entinen tehdaskiinteistö, joka on valmistunut kesällä 2020 mittavasta saneerauksesta. Tilat ovat osin viimeistelty vuokralaiselle ja osin betonilla, jotta toimisto voidaan räätälöidä vuokraavan yrityksen toimintaan sopivaksi. 30-luvulta peräisin olevassa Funkissa on luonnetta ja toimistoja koristaa isot ruutuikkunat ja tiloja jakaa suuret pylväät. Mm. monitilaympäristö onnistuu tiloissa loistavasti ja työpisteet asettuu ikkunaseinille ja neuvotteluhuoneet tilan keskiosiin. Loungealueet keittiöineen takaa henkilöstön viihtyvyyden. Toimistot ovat erityisen valoisat isojen ikkunoiden ansioista. Kiinteistölle työmatka on vaivaton mm. ratikka- ja bussilinjojen ansiosta ja autoileville talossa on oma parkkihalli. Työmatkapyöräilijöille on juuri remontoidut suihkutilat sekä pyöräparkki. Kiinteistöllä on lounasravintola ja runsaasti ravintolavaihtoehtoja lähialueilla.

Vallilan Funkin toimistot vuokrataan nyt! Ota yhteyttä JLL toimitilat puh. 0207 61 99 61 ja kerromme lisää. Oheiset havainnekuvat ovat arkkitehdin visioita tiloista ja osoittavat remontoitujen tilojen mahdollisuudet.

Tilan kuvaus: Vallilan Funkissa on vapaana puolikas 2. kerros, noin 477m². Tila on merkattu oheiseen pohjakuvaan punaisella ja sijaitsee talon päänsisäänkäynnin yhteydessä Vallilan Funkin kerroksiin on mahdollista rakentaa tehokas, toimiva ja viihtyisä toimisto. Talon ikkunaseinille luonnonvalon äärelle on istutettavissa työpisteitä ja kerroksen keskiosiin tarvittavat neuvotteluhuoneet. Työskennellessä ikkunoista avautuvat kivat Vallilan näkymät. Keittiö ja sen yhteydessä oleva lounge sijaitsee heti sisäänkäynnin yhteydessä hieman erillään työpisteiltä, rauhoittaen toimistoa. Pääsisäänkäynniltä on helppo kulku neuvotteluti...

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
461 m²
Kokonaispinta-ala
461 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.