5 000 m²

Energiakatu 6, Ruoholahti, Helsinki

Pinta-ala
5 000 m²
Huoneita
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruoholahti
Kaupunki
Helsinki

Ennakkomarkkinoinnissa toimistotilaaa Technopolis Ruoholahden neljännessä vaiheessa.

Vuokrattavana 5000 m2 toimistotilaa erinomaisella sijainnilla Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Toimistoista tulee modernit ja tilatehokkaat. Tulevalla vuokralaisella on nyt hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan uusiin toimitiloihinsa.

Ruoholahti 4 tarjoaa pääkonttoritasoiset sekä muuntojoustavat toimitilat eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Lisäksi tarjolla on Technopolis-konseptin mukaiset monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut, upeat merinäköalat ja loistavat kulkuyhteydet.

Kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa yhteensä 8 800m2 kahdeksassa kerroksessa. Kerroskoko 1.-5. kerroksissa on n. 1 500m2 ja työpisteitä löytyy jopa noin 150 henkilölle. Kerroskoko 6.-8. kerroksissa on n. 700m2. Kerrokset on mahdollista jakaa usealle käyttäjälle. Kysy lisää eri tilavaihtoehdoista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Energiakatu 6, 00180 Helsinki
Kaupunginosa
Ruoholahti
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
5 000 m²
Kokonaispinta-ala
5 000 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Monipuoliset palvelut käyttäjien tarpeiden mukaan, runsaasti parkkitilaa, lähiympäristössä useita lounasravintoloita sekä liikuntakeskus. Tarjolla mm. ravintola- ja kahvilapalvelut, videoneuvottelutilat, edustustilat, terveys- ja hyvinvointipalvelut, kuntosali, Business Lounge, kalustus- ja muuttopalvelut sekä rahoitus- ja innovaatiopalvelut.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet eri puolille, kohde sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä. Länsiväylältä on oma liittymä toimistokeskittymään. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet busseilla ja metrolla. Keskustaan noin 2 km matka. Technopoliksen ja Ruoholahden metroaseman välillä kulkee ruuhka-aikoina "shuttle bus" 6 minuutin välein.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan