746 m²

ELIMÄENKATU 25-27, VALLILA, HELSINKI

Pinta-ala
746 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
VALLILA
Kaupunki
HELSINKI

Rakennuksen kuvaus: Berlin/Vallila on kokoelma moderneja työtiloja, jotka on muunnettu nykyiseen käyttöönsä vanhoista teollisuusrakennuksista. Se koostuu kahdesta yhteisen sisäpihan yhdistämästä kiinteistöstä, joissa on tiloja 6 kerroksessa yhteensä 17 000 neliömetriä. Berlin/Vallila tarjoaa kodin uuden ajan rohkeille yrityksille, jotka ovat valmiita muuttamaan maailmaa – yhteisölle, joka tuo virtaa Berliinin tyyliin yhteen Helsingin kiinnostavimmista ja perinteisimmistä alueista. Vallila kehittyy ja kasvaa nopeasti ja Berlin sijaitsee sen keskiössä. Kysy lisää uudistuvasta kohteestamme!

Tilan kuvaus: Berlin/Vallila on moderneja toimistotiloja perinteisessä tehdasrakennuksessa. Kohde saneerataan ja uudistustyöt alkavat alkuvuodesta 2022. Saneeraus mahdollistaa vapaiden tilojen räätälöinnin vuokralaisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tilat modernisoidaan täysin ja tilat ovat valmiit arviolta syksyllä 2022. 2. kerroksen vuokrattava ala on noin 746 m² ja kerrokseen on istutettavissa noin 47 työpistettä moderniin avotoimistomalliin. Berlin/Vallilassa on vuokrattavana useita päällekkäisiä kerroksia, joista muodostettavissa erilaisia tilakokonaisuuksia käyttäjän tarpeen mukaan, suurimmillaan jopa 8.950 m² toimistokokonaisuus yhdelle käyttäjälle.

Olipa yrityksesi jo iso ja tunnettu tai sitten skaalautumisen kynnyksellä oleva startup, toimitilojesi täytyy tukea liiketoimintaasi ja innostaa työntekijöitäsi. Tutustu osoitteessa berlinvallila(.)fi tai soita numeroon 050 464 8640.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
ELIMÄENKATU 25-27, 00510 HELSINKI
Kaupunginosa
VALLILA
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
746 m²
Kokonaispinta-ala
746 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.