240 m²

Salmisaarenranta 7, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
240 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Salmisaarentalo on rakennettu vuosina 1937-40. Vaikuttavan kokoisen, historiallisesti arvokkaan talon on pääasiassa suunnitellut arkkitehti Väinö Vähäkallio. Talosta löytyy sekä vanhaa teollisuusmiljöötä että valmista toimistotilaa. Runko on valettua teräsbetonia. Paikallis- ja seutuliikenteen bussit kulkevat pitkin Porkkalankatua. Lähin metroasema sekä Kauppakeskus Ruoholahden palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Etelä- ja länsiosien entiset keskusvarasto ja pullottamohallit on muutettu nykyaikaisiksi toimistotiloiksi. 1. kerroksessa on avotoimistoa, jossa huonekorkeus on 4,8 metriä. Rakennuksen eteläosassa on lasikattoinen valokuilu, länsiosan keskellä on toinen lasikatto. 2. kerroksessa on modernia kombikonttoritilaa, joka on jaettavissa erillisiksi 1h työhuoneiksi tai avotilaksi. Vanhan tehdasrakennuksen struktuurin ansiosta työhuoneet ovat nykystandardeja väljempiä, työhuoneen leveys on 3,2 metriä.

Kaikki toimistotilat on varustettu koneellisella ilmastoinnilla ja jäähdytyksellä, sekä joustavasti laajennettavilla sähkö- ja ATK-pisteillä. Kaikissa huoneistoissa on pienvarastojen lisäksi mahdollisuus käyttää hissiyhteyden päässä olevia lastaus- ja varastotiloja.

Tilan kuvaus: Tämä vuokrattava toimistotila sijaitsee kiinteistön neljännessä kerroksessa ja se on saneerattu 2010 täydellisesti vastaamaan nykyajan toimistotyön vaatimuksia.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
240 m²
Kokonaispinta-ala
240 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.