1 100 m²

Salmisaarenranta 7, RUOHOLAHTI, Helsinki

Vapautuu
01.01.2022
Pinta-ala
1 100 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Salmisaarentalo on rakennettu vuosina 1937-40. Vaikuttavan kokoisen, historiallisesti arvokkaan talon on pääasiassa suunnitellut arkkitehti Väinö Vähäkallio. Talosta löytyy sekä vanhaa teollisuusmiljöötä että valmista toimistotilaa. Runko on valettua teräsbetonia. Paikallis- ja seutuliikenteen bussit kulkevat pitkin Porkkalankatua. Lähin metroasema sekä Kauppakeskus Ruoholahden palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Etelä- ja länsiosien entiset keskusvarasto ja pullottamohallit on muutettu nykyaikaisiksi toimistotiloiksi. 1. kerroksessa on avotoimistoa, jossa huonekorkeus on 4,8 metriä. Rakennuksen eteläosassa on lasikattoinen valokuilu, länsiosan keskellä on toinen lasikatto. 2. kerroksessa on modernia kombikonttoritilaa, joka on jaettavissa erillisiksi 1h työhuoneiksi tai avotilaksi. Vanhan tehdasrakennuksen struktuurin ansiosta työhuoneet ovat nykystandardeja väljempiä, työhuoneen leveys on 3,2 metriä.

Kaikki toimistotilat on varustettu koneellisella ilmastoinnilla ja jäähdytyksellä, sekä joustavasti laajennettavilla sähkö- ja ATK-pisteillä. Kaikissa huoneistoissa on pienvarastojen lisäksi mahdollisuus käyttää hissiyhteyden päässä olevia lastaus- ja varastotiloja.

Tilan kuvaus: Vapaana modernia ja avonaista toimistotilaa kiinteistön toisessa kerroksessa. Tilaa voidaan muokata uuden käyttäjän toiveiden mukaan. Tila on käyttöönotettavissa alkaen 01.01.2022.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 100 m²
Kokonaispinta-ala
1 100 m²
Vapautuu
01.01.2022

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.