467,5 m²

URHO KEKKOSEN KATU 3-7 TRIGORA, KAMPPI, HELSINKI

Vapautuu
01.06.2021
Pinta-ala
467,5 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
KAMPPI
Kaupunki
HELSINKI

Rakennuksen kuvaus: Trigora on suosittu toimistokohde Kampin sydämmessä, Kauppakeskuksen ohessa. Sen nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet, jäähdyttävä ilmastointi sekä päivänvalosäätö luovat hyvät olosuhteet tehokkaalle työskentelylle. Jotta tila palvelisi johtamista, se on voitava mitoittaa, ryhmitellä ja käyttää toimintojen, ei rakenteiden ehdoilla, ja Trigorassa rakenteelliset seikat eivät säätele toimintojen sijoittamista. Trigoran toimistotilat ovat kalustettavissa tarpeittesi mukaan erilaisin variaation avo-, combi- tai huonekonttorin periaatteella. Toimistotiloissa on myös kerroskohtaiset hissiaulat. Kampin kauppakeskus on Helsingin houkuttelevimpia kauppakeskuksia erityisesti loistavien julkisten yhteyksien sekä monipuolisten palvelujen ansiosta ja tarjoaa Trigoran vuokralaisille kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta.

Tilan kuvaus: Hyväkuntoinen, moderni toimisto Kampin keskusksen ohessa, Trigora-talon Simontornin neljännessä kerroksessa. Ikkunanäkymät pääosin Urho Kekkosen kadun suuntaan. Tämä toimisto muodostetaan kahdesta vierekkäisestä vapaasta tilasta, jotka molemmat ovat tyylikkäästi remontoitu. Tila tullaan räätälöimään vuokralaisen käyttöön. Oheiset valokuvat ovat vapautuvista tiloista niiden nykykunnossa ja pohjakuva antaa esimerkin monitilatoteutuksesta tilojen yhdistyttyä. Neuvotteluhuoneet on rakennettavissa suoraan sisäänkäynnin yhteyteen helpottaen asiakastapaamisien järjestämistä ja asiakkaiden kulkua tiloissa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
KAMPPI
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
467,5 m²
Kokonaispinta-ala
467,5 m²
Vapautuu
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.