314 m²

Aleksanterinkatu 44, KESKUSTA, Helsinki

Vapautuu
01.10.2021
Pinta-ala
314 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
KESKUSTA
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmaa hallitseva jyhkeä kivilinna, ns. Väinämöisenlinna on julkisivultaan kansallisromantiikan pioneerityö ja uniikkina yksityiskohtana julkisivussa on sen kalevalaiset veistokoristeet. Yhdellä Helsingin upeimmista porraskäytävistä varustettu arvotalo valmistui 1901 ja seitsemän kerroksisen talon kokonaispinta-ala on 6 865 m2. Juhla- ja kokoussalina toimiva Kansallissali 2. kerroksessa on säilytetty lähes alkuperäisessä asussaan. Talon tyylin mukaisesti uusitut toimistotilat ovat 3.–7. kerroksessa. Sijainti rakennuksella on loistava yhden Helsingin pääkatujen, Aleksanterinkadun varrella. Sijainti on näkyvä ja viihtyisä, ja taloa ympäröi kaikki Helsingin alueen palvelut.

Tilan kuvaus: Edustavaa toimistotilaa historiallisen toimistorakennuksen neljännestä kerroksesta. Tila koostii suurehkoista huoneista, joihin istutettavissa avotyöpisteitä. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä ja neuvotteluhuoneet sijaitsevat A-sisäänkäynnin yhteydessä, jolloin asiakkaiden ja vieraiden kulku neuvottelutiloihin on sujuva. Keittiö ja wc:t sijaitsevat tilan keskiosissa. Oheinen pohjakuva antaa esimerkin tilankäytöstä. Toimisto sijaitsee Mikonkadun puoleisessa osassa kerrosta. Tlassa on arvokiinteistölle tunnusomaisesti hienoja, uniikkeja yksityiskohtia. Oheiset valokuvat ovat tilasta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
KESKUSTA
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
314 m²
Kokonaispinta-ala
314 m²
Vapautuu
01.10.2021

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.