7 000 m²

Kanavaranta 1, Etelä-Helsinki, Helsinki

Pinta-ala
7 000 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Etelä-Helsinki
Kaupunki
Helsinki

Alvar Aallon taidonnäyte, ainutlaatuinen Kanavaranta 1 ja sen modernit toimistotilat vapautuvat ensimmäistä kertaa historiassa uusille käyttäjille.

Tarjolla on harvinainen tilaisuus muuttaa arkkitehtonisesti poikkeuksellisen korkeatasoiseen rakennukseen, joka yhdistää ihmistä varten suunnitellut tilaratkaisut ja upean merenrantasijainnin Helsingin ydinkeskustassa. Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi tämän uniikin toimistorakennuksen tarinaa!

Alvar Aallon arkkitehtuuri on samanaikaisesti ajattoman universaalia ja vahvasti kiinni nykypäivässä. Kanavaranta 1 -toimistotalo on tästä erinomainen esimerkki. Se tarjoaa käyttäjälle nykyaikaiset toimitilat sekä mahdollisuuden olla osa ainutlaatuista rakennustaidetta.

Kanavaranta 1 on malliesimerkki vaikuttavasta toimistorakennuksesta. Sen ihmisen kokoiset tilat inspiroivat sekä työntekijöitä että vierailijoita.

Useimmat tunnistavat rakennuksen julkisivun. Toimistotilojen nerokkuus paljastuu kuitenkin kokonaisuudessaan vasta sisällä, jossa Alvar Aallon suunnitelmat heräävät eloon. Jokainen yksityiskohta huonekaluja ja valaistusta myöten oli alkujaan arkkitehdin ja hänen toimistonsa suunnittelema. Ja osa näistä yksityiskohdista palvelee käytössä edelleen.

Kiinteistön sisätiloissa voi tuntea, kuinka Aallolle tyypillinen luonnonmateriaalien ja orgaanisten muotojen käyttö luo tasapainoittavan ja toisaalta innostavan tunnelman.

Kattoterassilta avautuvat huikeat näkymät merelle ja kaupunkiin. Toistaiseksi niistä ovat päässeet nauttimaan vain rakennuksessa työskentelevät, mutta tulevaisuudessa terassin käyttöä kehitetään edelleen.

Terassilta voi seurata kauppatorin vilskettä, ihailla sataman sykettä ja viivähtää hetken vilvoittavassa meri-ilmassa.

Toimistokerrokset on päivitetty vastaamaan nykypäivän toimistotyön ja työntekijöiden tarpeisiin. Valotunnelit ja portaikot yhdistävät eri kerrosten tiloja ja helpottavat ihmisten sekä ajatusten kulkua. Myös ikkunoista avautuvat, alati muuttuvat, kaupungin ja rakennuksen eri muotoja paljastavat näkymät tuovat työpäivään lisää virtaa.

Näitä kerroksia on mahdollista kehittää edelleen Aallon ajattelun hengessä, uuden käyttäjän tarpeita palvellen. Kiinteistö vapautuu 2/2022.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kanavaranta 1, 00160 Helsinki
Kaupunginosa
Etelä-Helsinki
Kohdenumero
16110291
Kerroksien lukumäärä
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
7 000 m²
Kerrosala
1 248 m²
Kokonaispinta-ala
7 000 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kerroksia
6

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jussi Kivitie
Puh: +358 50 420 1146
Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki
Jussi Kivitie
Jussi Kivitie
Puh: +358 50 420 1146

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.