398 m²

Konepajankuja 1, Vallila, Helsinki

Pinta-ala
398 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vallila
Kaupunki
Helsinki

Konepajankuja 1, 398m2, 4. kerros, Toimistotila

Vuokrattavana 398 m2 toimistotila hyvällä sijainnilla Helsingin Vallilan Konepajan alueella A-talosta. Tila on hyvin valoisa suurten ikkunoiden ansiosta. "Tästä tilasta"-kuvat ovat 4. kerroksesta, eivät välttämättä tästä ko. tilasta. Pohjakuva on suuntaa antava. Kuvissa myös esimerkkejä kiinteistön muista tiloista. Suuntaa antavat henkilömäärät tilaan: monitilatoimistona 31 hlöä, huonetoimistona 22 hlöä.

Fredriksberg A-toimistotalo.

Fredriksberg on Vallila Paja -liikekorttelin uusvanha nimi. VR:n yli 100 vuotta vanhasta konepaja-alueesta luodaan omaleimainen toimisto-, liike- ja asuinkortteli.

Neljä uudisrakennusta, kuusi kerrosta - Fredriksberg muodostuu neljästä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, jotka rakennetaan vaiheittain. Ensimmäinen vaihe, A-talo, valmistui v.2018 Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan, B- ja C-talot kesällä 2020. D-talo on rakenteilla ja valmistuu toukokuussa 2022.

Rakennuksissa on kuusi kerrosta, joista ylimmässä on huikeaa loft-tunnelmaa, kun katto on reilusti normaalia korkeammalla.

Viihtyisä trendiravintola Alice Italian palvelee sekä toimistotalon vuokralaisia, että kaikkia kaupunkilaisia ja on auki myös ilta-aikaan. B-talon ylimpään kerrokseen on avattu LoiLoi Rooftop Restaurant and Distillery. Lisäksi kiinteistössä on uudelle tasolle innovoidut aulapalvelut sekä Wonderland coworking-yhteisö. Talosta löytyy myös runsaasti pyöräparkkitilaa, sekä suihku- ja pukeutumistilat. Pysäköintipaikat sijaitsevat kiinteistön kellarissa olevassa pysäköintihallissa.

Fredriksbergin A-taloon ovat muuttaneet: Alice Italian, Avidly Agency, Estelina, Evac Group, Helsingin kaupunki, Houston, Jääkiekon SM-liiga, Oluthuone Konepaja, R-Kioski ja Wonderland.

Fredriksbergistä tulee ekologinen toimistorakennus, joka toteutetaan kansainvälisen kestävän kehityksen BREEAM-ympäristösertifiointijärjestelmän Excellent-tasolle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vallila
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
398 m²
Kokonaispinta-ala
398 m²
Kunto
Uusi
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2018
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita