232 m² - 3 000 m²

Mannerheimintie 168 b, Ruskeasuo, Helsinki

Pinta-ala
232 m² - 3 000 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Ruskeasuo
Kaupunki
Helsinki

Hyväkuntoista ja kustannustehokasta toimistotilaa keskeisellä sijainnilla keskustan ruuhkien ulkopuolella ja hyvien yhteyksien varrella

Hyväkuntoista ja kustannustehokasta toimistotilaa vapaana keskeisellä sijainnilla keskustan ruuhkien ulkopuolella ja hyvien yhteyksien varrella.

Hyvänkuntoiset tilat on saneerattu muutama vuosi sitten, ja tiloja voidaan muokata ja saneerata edelleen täysin vuokralaisen liiketoiminta- ja työympäristötarpeiden mukaisesti, ja toiveita ja tarpeita kuunnellen. Vuokratasoltaan erittäin kilpailukykyiset tilat ovat kuitenkin nykyiselläänkin hyvässä kunnossa ja tarvittaessa ne voi ottaa käyttöön hyvin nopeallakin aikataululla jopa sellaisenaan.

Kiinteistö sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Helsingin Ruskesuolla, vilkkaasti liikennöidyn Mannerheimintien varrella. Kiinteistölle on helppo saapua sekä omalla autolla että julkisilla kulkuneuvoilla ja ilman ydinkeskustan ruuhkia: Raitiovaunupysäkki ja monet bussipysäkit ovat heti kiinteistön edessä, Hämeenlinnanväylälle, Vihdintielle ja Hakamäentielle on matkaa vain noin 500 metriä, ja niin Tuusunvälylä kuin Lahdentiekin ovat helposti saavutettavissa Hakamäentien ja Koskelantien kautta. Keskeisestä ja vilkkaasta sijainnistaan huolimatta liikenteen melu ei häiritse tilojen erinomaisen äänieristyksen ansiosta.

Rakennuksen kellarissa on lämmin autohalli, joka tarjoaa vuokrattavia autopaikkoja vuokralaisille, ja josta on hissiyhteys vuokrattaviin tiloihin. Kellarista löytyvät talon asiakkaille myös hyväkuntoiset pukuhuone- ja suihkutilat.

Kohteeseen voi tutustua tarkemmin myös osoitteessa: www.manskunportti.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Mannerheimintie 168 b, 00300 Helsinki
Kaupunginosa
Ruskeasuo
Kohdenumero
16150215
Kerroksien lukumäärä
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
232 m² - 3 000 m²
Kerrosala
579 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Talossa on noin 3 000 m2 vuokrattavaa tilaa, joista toimistotilaa on neljä kerrosta kerroksissa 2-5. Yksittäinen 579 m2 kerros voidaan jakaa esimerkiksi 232 m2:n ja 347 m2:n tiloihin, ja kerrokset 2-5 muodostavat yhdessä vastavasti 2 316 m2:n kokonaisuuden, joten toimistotilaa voi vuokrata hyvin joustavasti 232 m2:n ja 3 000 m2:n välillä. Toimistotilan lisäksi katutasossa on vapaana noin 260 m2 :n showroomiksi, näyttelytilaksi, myymälätilaksi ja myös toimistoksi soveltuva liiketila (kts. erillinen tilailmoitus). Lisäksi kiinteistön 6. kerroksessa on noin 260m2 neuvottelu- ja saunatilat terasseineen, jotka voidaan modernisoida joko nykyistä käyttötarkoitusta vastaaviksi, tai muokata muuhun käyttöön vuokralaisen tarpeita vastaavaksi.
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Tilat siistissä ja vuokrattavassa kunnossa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa sopimuksen mukaan

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Ilmanvaihto
Koneellinen, lämmön talteenotolla
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki lähellä, Bussipysäkki lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla, Paljon parkkitilaa, Taksitolppa lähellä
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys, Kaukolämpö, Jäähdytys

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Markus Malamo
Puh: 044 989 2887
Reagle Oy
Kalevankatu 6, 00100 Helsinki
Markus Malamo
Markus Malamo
Puh: 044 989 2887

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita