260 m²

Mannerheimintie 168 b, Ruskeasuo, Helsinki

Pinta-ala
260 m²
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Ruskeasuo
Kaupunki
Helsinki

Katutason valoisa ja siisti liiketila, showroom tai toimisto näkyvällä paikalla ja omalla sisäänkäynnillä

Kiinteistön katutasossa oleva ja omalla sisäänkäynnillä varustettu vuokrattava tila soveltuu erinomaisesti sekä myymälätilaksi, liiketilaksi, showroomiksi, että toimistoksi. Tila koostuu tällä hetkellä kadun suuntaan suurin ikkunapinnoin varustetusta valoisasta avotilasta, erillisestä varastohuoneesta sekä taukotilasta, jonka lisäksi tilassa on kaksi WC:tä sekä oma suihku. Keskeisestä ja vilkkaasta sijainnistaan huolimatta liikenteen melu ei tilassa häiritse erinomaisen äänieristyksen ansiosta.

Tilaan on jo osin tehty kevyt pintasaneeraus, ja lopullinen viimeistely tehdään yhdessä tulevan asiakkaan kanssa heidän toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellen. Tila on pääosin avotilaa mutta sitä voidaan tarvittaessa hieman jakaa vuokralaisen liiketoiminta- ja työympäristötarpeiden mukaisesti erilaisiin tiloihin. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä, toinen pääsisäänkäynti Mannerheimintien puolelta ja toinen talon sisäpihalta.

Kiinteistö sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Helsingin Ruskesuolla, vilkkaasti liikennöidyn Mannerheimintien varrella. Kiinteistölle on helppo saapua sekä omalla autolla että julkisilla kulkuneuvoilla ja ilman ydinkeskustan ruuhkia: Raitiovaunupysäkki ja monet bussipysäkit ovat heti kiinteistön edessä, Hämeenlinnanväylälle, Vihdintielle ja Hakamäentielle on matkaa vain noin 500 metriä, ja niin Tuusunvälylä kuin Lahdentiekin ovat helposti saavutettavissa Hakamäentien ja Koskelantien kautta.

Rakennuksen kellarissa on lämmin autohalli, joka tarjoaa vuokrattavia autopaikkoja vuokralaisille, ja josta on sisäinen porrasyhteys vuokrattavaan tilaan. Kellarista löytyvät talon asiakkaille myös pukuhuone- ja suihkutilat.

Vuokratasoltaan erittäin kilpailukykyiset tilat ovat valmiit otettavaksi käyttöön sopimuksen mukaan nopeastikin joko pintaremointoituna sellaisenaan, tai tarpeidenne mukaan remointoituna.

Kohteessa on tarjolla myös toimistotilaa, johon voi tutustua tarkemmin osoitteessa: www.manskunportti.fi.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Mannerheimintie 168 b, 00300 Helsinki
Kaupunginosa
Ruskeasuo
Kohdenumero
16181476
Kerros
1 / 6
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
260 m²
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Tilat siistissä ja vuokrattavassa kunnossa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa sopimuksen mukaan

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Kerroksia
6
Hissi
Ei
Ilmanvaihto
Koneellinen, lämmön talteenotolla
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki lähellä, Bussipysäkki lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla, Paljon parkkitilaa, Taksitolppa lähellä
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys, Kaukolämpö, Jäähdytys

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Markus Malamo
Puh: 044 989 2887
Reagle Oy
Kalevankatu 6, 00100 Helsinki
Markus Malamo
Markus Malamo
Puh: 044 989 2887

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita