1 864 m²

Porkkalankatu 3, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
1 864 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Porkkalankadun Roihu on toimistokiinteistö huippusijainnilla keskellä Ruoholahtea ja samalla alueen näkyvin kiinteistö. Vuonna 1986 valmistunut rakennus on alueensa maamerkkejä ja sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä metroasemalta sekä aivan Länsiväylän liittymässä. Roihu uudistetaan alkaen syksystä 2018 moderniksi toimistorakennukseksi. Sen kymmenen kerrosta saa uuden ilmeen ja kerroksista kahdeksan tulee tarjoamaan nykyaikaistettua, tyylikästä toimistotilaa. Vuokralaisten on mahdollista vaikuttaa itse omien toimistojensa toteutukseen ja räätälöidä oma toimistokokonaisuus tarvittavassa kokoluokassa. Saneerauksen yhteydessä uudistetaan myös talon palvelutarjonta, joka tulee laajuudellaan takaamaan työntekijöiden kokonaisviihtyvyyden. Talossa on kattavat virkistys- ja kuntoilutilat, saunaosasto, sekä palloiluhalli.

Tilan kuvaus: Vuokrattavana reilusti toimitilaa isommallekin käyttäjälle. Täysin saneerattua toimistoa loistavalla sijainnilla ja tarjolla vielä useita erilaisia tilakokonaisuuksia, jotka räätöitävissä käyttäjän tilatarpeiden mukaan. Vapaana esimerkiksi kokonainen 1855 m² kerros kerroksissa 3., 4. tai 5. Suuren kerroskoon ansiosta yhteen tasoon istutettavissa suuremmankin yrityksen henkilöstö. Roihun tilat rakennetaan betonilta uudelle vuokralaiselle ja toteutus tehdään vuokraisen tilatarpeen mukaan.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 864 m²
Kokonaispinta-ala
1 864 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.