225 m² - 3 000 m²

Purotie 1, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
225 m² - 3 000 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Mainio sijainti toimitiloille vilkkaan Pitäjänmäentien varrella mahdollistaa yrityksellesi ensiluokkaisen näkyvyyden

Purotie sijaitsee vilkkaan Pitäjänmäentien varrella, johon on helppoa saapua niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Henkilöautolla pääsee Purotielle sujuvasti Turuntien, Turunväylän, Vihdintien ja Kehä I kautta suoraan lämpimään autohalliin, joka tarjoaa helpot ja miellyttävät työmatkat silloin, kun päätät toimistolla piipahtaa. Valimon asemalle on noin 10 minuutin kävelymatka ja ihan etuoven edestä lähtevät bussit Helsingin keskustaan ja Espoon suuntaan. Tulevaisuudessa myös Raide-Jokerin pysäkki sijaitsee aivan talon edessä. Kiinteistön kellarissa on lämmin autohalli, joka tarjoaa reilusti autopaikkoja vuokralaisille, ja josta on sisäinen porras- ja hissiyhteys aulaan ja kerroksiin. Sähköauton latauspisteitä tullaan asentamaan tarpeen mukaan.

Suurin ikkunapinnoin varustetut selkeän muotoiset kerrokset ja tilat ovat poikkeuksellisen avarat, ja valoisat sekä sopivat ja muuntuvat viihtyisine kaupunkinäkymineen moneen käyttöön, niin toimistoksi, showroomiksi kuin koulutukseenkin. Tiloja on saatavilla 2.-4. kerroksissa alkaen noin 250m2 tilasta aina noin 3000m2:n kokonaisuuteen saakka. Kiinteistön ylimmässä 5. kerroksessa sijaitsee hiukean valoisa ja uniikki penthouse-tyyppinen toimistotila kaltevine ikkunoineen.

Kiinteistön katutasossa sijaitsee ravintola ja kaupallinen kuntosali, vähittäistavarakauppa ka kioski sijaitsevat tien toisella puolella, ja lyhyen kävelymatkan sisällä on lukusia muitakin lounasravintoloita.

Vuokratasoltaan erittäin kilpailukykyiset tilat ovat valmiit otettavaksi käyttöön sopimuksen mukaan joko nopeastikin kevyesti pintaremointoituna, tai kokonaisvaltaisesti yrityksenne toimintatapojen, kulttuurin ja ilmeen mukaisesti saneerattuna.

Lisätietoja osoitteesta www.purotie.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Purotie 1, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kohdenumero
16189826
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
225 m² - 3 000 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Markus Malamo
Puh: 044 989 2887
Reagle Oy
Kalevankatu 6, 00100 Helsinki
Markus Malamo
Markus Malamo
Puh: 044 989 2887

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita