670 m²

Työpajankatu 13, Kalasatama, HelsinkiToimisto

Pinta-ala
670 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kalasatama
Kaupunki
Helsinki

Toimistotilaa Kalasatamassa Panimokadulla Redin vieressä

Tsto 5 krs 670m2

Tukon pääkonttoriksi vuonna 1989 valmistunut Kiinteistö Oy Helsingin Työpajankatu 13 on uudistunut viihtyisäksi ja nykyaikaiseksi monitilatoimistoksi. Toimistotilojen suunnittelussa on panostettu nykyvaatimusten mukaiseen muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Rakennuksista löytyy erikokoisia tilaratkaisuja isollekin toimijalle. Sijainniltaan Työpaja on ainutlaatuinen. Helsingin ydinkeskustaan pääsee metrolla vain muutamassa minuutissa ja Espoon Matinkyläänkin matka taittuu alle puolessa tunnissa. Autolla puolestaan tavoittaa nopeasti Helsingin pääteiden verkoston tai lentoaseman. Kiinteistön pysäköintipaikoista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla. Sähköautojen latauspisteet lisätään perusparannuksen yhteydessä. Pyörille on oma lukittu parkkitila ja sosiaalitilat on mitoitettu pyöräilijät huomioiden. Aivan naapurissa sijaitseva kauppakeskus Redi tarjoaa kattavan valikoiman kauppoja ja ravintoloita. Lisäksi lähelle rakennetaan terveys- ja hyvinvointikeskus sekä hotelli. Suvilahden ja Teurastamon alueen läheisyys takaa monipuolisen tapahtuma- ja kulttuuritarjonnan.

Viihtyisät ja persoonalliset yhteiskäyttötilat talon 2. kerroksessa tarjoavat käyttöön toimivat neuvotteluhuoneet, monikäyttöisen lämpiön ja 190-paikkaisen auditorion sekä rennon tyylikkään ravintolan. 2 kerroksessa sijaitsee varattavien tilojen lisäksi erilaisia kohtaamiseen soveltuvia work lounge -alueita. Yhteiskäyttötilat ovat mahdollisuus verkostoitumiseen muiden toimijoiden kanssa. Ravintola on koko Työpajan sydän. Se päivittää henkilöstöravintolan konseptin, ja yhdistää sekä terveellisyyden että herkullisuuden osaksi arkista ruokailua. Lounaan lisäksi ravintolan henkilökunta huolehtii ammattitaidolla tarjoilut myös erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ravintolassa, neuvottelutiloissa sekä lämpiössä. Työpajan kaikille yhteisissä tiloissa on luotu puitteet yhteisöllisyyteen ja eloisaan ilmapiiriin, joka rohkaisee spontaaniin kanssakäymiseen. Käyttäjälle on luontevaa löytää paikka työnteolle ja palaverille muualtakin kuin omasta toimistotilasta. Mahdollisuus työympäristön monipuoliseen vaihteluun on Työpajan vahvuus. Neuvottelutilakokonaisuus vastaa käyttäjän tarpeisiin tehokkaasti. Laadukas ja moderni AV-varustelu, hyvä äänieristys ja tilojen tyylikäs yleisilme mahdollistaa onnistuneet tapaamiset. Työntekijöiden virkistykseksi yhteiskäytössä ovat lisäksi uudet sosiaalitilat ja uudistetut kuntosali, liikuntaja saunatilat.

TOIMISTOTILAT; Tilaratkaisut mahdollistavat helpon muunneltavuuden ja tarvittaessa erillisten toimistohuoneiden tai tiimitilojen lisäämisen. Tilojen väritys on suunniteltu neutraaliksi, jotta sisustus on helppo täydentää käyttäjän toivomaksi kokonaisuudeksi. Työ- ja neuvottelutilojen lattianpäällysteenä on laadukas, akustoiva ja helppohoitoinen tekstiilipalamatto. Kaikilla pintamateriaaleilla on vähintään M1-päästöluokitus. Kiinteistön perusparannukselle haetaan Gold-tason LEED-sertifiointia. Toimistotiloissa on kaikkialla erinomaisesti ääntä vaimentava alakatto, johon on integroitu säteilyjäähdytyspaneelit. Energiatehokas led-valaistus on suunniteltu kalustuksen mukaan muunneltavaksi ja DALI-ohjattavaksi. Ilmanvaihto, jäähdytys, sähkö- ja kaapeliverkot ovat kaikki uusia. Sisäilmasto täyttää sisäilmastoluokituksen S2 tavoitetason. Neuvottelutilat ovat avaria kokolasiseinien ansiosta, mutta ääneneristyksestä ei ole tingitty. Neuvottelutiloissa on olosuhteiden mukaisesti säädettävä lämpötila ja ilmanvaihtoteho. Myös hissit kunnostetaan perusparannuksen yhteydessä.

Kysy lisätietoja kohteesta:

Juselius Harry KTM, LKV, KJs +358 400 208 419 harry.juselius@toimitilapalvelu.fi

Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö +358 44 9781393 aarno.toffer@toimitilapalvelu.fi

www.toimitilapalvelu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kalasatama
Kohdenumero
16271023
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
670 m²
Huoneiston kokoonpano
Toimisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3 kk vuokran määrä + alv
Välityspalkkio
Ei

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Harry Juselius KTM, LKV Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö
Puh: 0400-208419 044-9781393
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Harry Juselius KTM, LKV Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö
Harry Juselius KTM, LKV Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö
Puh: 0400-208419 044-9781393

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita