600 m²

Kansakoulukatu 3, Kamppi, Helsinki

Pinta-ala
600 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kamppi
Kaupunki
Helsinki

Kansakoulukatu 3, 600m2, 5. kerros, Toimistotila

Tilaa uusille ideoille!

Modernit, toiminnalliset ja ainutlaatuiset tilat Helsingin ydinkeskustassa. Tiloissa on korkea huonekorkeus ja isot ikkunat, joista tulvii valoa. Kiinteistön sisäpihalla sijaitsee keskusta-alueella poikkeuksellinen, puiden verhoama toiminnallinen piha-alue. Tilat mahdollistavat, että samassa paikassa voi tehdä töitä ulkona, joogata ja urheilla sekä viettää aikaa työpäivän jälkeen baarin terassilla tai porealtaassa nautiskellen.

Elinvoimaisesta KOO3-innovaatiokeskuksesta tulee uuden ajan toimistokonsepti, jonne tavoitellaan ensisijaisesti innovatiivisia ja ajan hermolla olevia yrityksiä. Vastaanottoa hoitaa Innovation Home, jonka kautta on mahdollista hankkia lisäpalveluja ja tapahtumatilaa sekä joustavia neuvotteluhuoneita ja työpisteitä. KOO3-kiinteistön saneeraus aloitettiin lokakuussa 2020 ja se on valmis huhtikuuhun 2022 mennessä. Kunnostusprojektin jälkeen tilat tulevat täyttämään modernin toimiston vaatimukset niin visuaalisesti kuin teknisestikin. Projektille ollaan myöntämässä GOLD-tason LEED-sertifikaatti.

Tule ja ihastu!

5. kerros 600 m2. Vapautuminen arviolta 5/2022.

Kampin loistosijainnilla oleva Helsingin kaupungin virastotalo kokee uudistuksen. Kiinteistö peruskorjataan moderniksi ja laadukkaaksi KOO3-toimistorakennukseksi ja tilat valmistuvat huhti-toukokuussa 2022. Elinvoimaisesta KOO3-innovaatiokeskuksesta tulee uuden ajan toimistokonsepti, jonne tavoitellaan ensisijaisesti innovatiivisia ja ajan hermolla olevia yrityksiä. Tilat tulevat täyttämään modernin toimiston tarpeita teknisesti ja visuaalisesti. Projektille ollaan myöntämässä GOLD-tason LEED-sertifikaatti. Hieno mahdollisuus päästä mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden toimistoa.

Alemmassa kellarikerroksessa on 18 pysäköintipaikkaa ja pihalla viisi. Lisää pysäköintitilaa on saatavana EuroParkin P-CityForum-pysäköintihallista, josta on jalankulkuyhteys Kansakoulukujalle vain 40 metrin päähän KOO3-rakennuksen pääsisäänkäynnistä. Pihalla ja kellarissa on pyöräpysäköinti. Kellarissa on lisäksi yhteiset sosiaaliset tilat ja sauna.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kamppi
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
600 m²
Kokonaispinta-ala
600 m²
Lisätietoa vapautumisesta
toukokuu 2022
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1931
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.