88 m²

Mechelininkatu 34, Töölö, Helsinki

Pinta-ala
88 m²
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Töölö
Kaupunki
Helsinki

Mechelininkatu 34, 88m2, 1. kerros, Liiketila

Vuokrattavat liiketilat sijaitsevat rakennuksen 1. kerroksessa, jonne on suora käynti Mechelininkadun puolelta • Tilaan haetaan hyvinvointi-alan toimijaa, joka voi palvella talon asukkaita, esim. parturi, hieroja, kauneushoitola jne. • Vuokrattavan liiketilan koko on n. 187 m2, joka on jaettavissa 99,5 m2 ja 87,5 m2 • Kohteen arvioitu valmistuminen vuoden 2022 lopussa • Hankkeen tässä vaiheessa osallistuminen tulevan tilan suunnitteluun on mahdollista, jolloin tilaan saadaan halutut toiminnot ja lopputuloksena toimiva liiketilakokonaisuus • Pohjakuvaan vihreällä merkitty Liiketila 2:n rajoittuva MONITOIMITILA on erikseen sovittaessa liiketilojen käytössä esim. toiminnalliseen tai koulutukselliseen käyttöön • 1. kerroksessa sijaitsevan taloyhtiön hulppean Spa-osaston käyttö myös mahdollista erikseen sovittavin ehdoin • Liiketilojen korkeat ikkunat luovat tilaan avaran tunnelman • Tiloissa on koneellinen tulo-ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja tuloilman viilennyksellä • Liiketilan vuokralaisella oiva tilaisuus rakennuksen asukkaiden huomioimiseen liiketoiminnassaan (asuntoja yhteensä 146 kpl). Mahdollisuus yksilöidyn ja kohdennetun palvelun tuottamiseen myös taloyhtiön asukkaille.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi

Asunto Oy Töölön Kesäkatu tunnetaan Syke-talona joka on alun perin valmistunut 1967-68 Yleisradion käyttöön. Kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus on vaikuttava kokonaisuus, joka tullaan rakennuksen arvokasta henkeä kunnioittaen kunnostamaan asunnoiksi. Yhtiöön tulee yhteensä 146 asuntoa. Tämän 8 kerroksisen rakennuksen maantasokerrokseen toteutetaan myös liiketiloja, hotellimaista glamouria henkivä sisäänkäynti sekä monipuolinen Spa-osasto. Arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus sijaitsee puistomaisessa Taka-Töölössä lähellä Helsingin ydintä. Alueella on runsaasti kehittyvää kulttuuri-, ravintola-ja palvelutoimintaa. Vieressä eloon heränneellä Taivallahden kasarmialueella toimii varsin tuore ja huippusuosittu K-Supermarket Kasarmi ja läheltä löytyy useita laadukkaita ravintoloita, Soutustadion sekä Sibeliuksen puisto.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Töölö
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
88 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Q4/2022

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuoden lisätiedot
1968
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jari Jäntti
Puh: 0108368418
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Jari Jäntti
Jari Jäntti
Puh: 0108368418

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.