291 m²

Lönnrotinkatu 11, Kamppi, Helsinki

Pinta-ala
291 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kamppi
Kaupunki
Helsinki

Lönnrotinkatu 11, 291m2, 3. kerros, Toimistotila

3. kerroksen vapaa toimistotila uudistetussa Lönnrotinkatu 11:ssa. Tila koostuu avotilasta, kolmesta erikokoisesta neuvotteluhuoneesta ja puhelinkopista.

Lönnrotinkatu 11 (Lönkka 11) on vuonna 1972 valmistunut toimistorakennus, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Kiinteistön kaikki sisätilat ja talotekniikka on uudistettu vastaamaan nykypäivän toimitilavaatimuksia ja rakennuksen julkisivu on saanut uuden ilmeen. Kiinteistöllä on LEED Premium maininta. Talon katutasossa palvelevat ravintola ja kahvila. Kiinteistössä on vuokrattavia autopaikkoja sekä latauspaikkoja sähköautoille.

Kohde sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Kampissa, muutaman korttelin päässä Mannerheimintiestä. Puolen kilometrin säteellä sijaitsevat mm. Kampin kauppakeskus, Stockmannin tavaratalo ja Forumin kauppakeskus.

Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu liiketiloja ja palveluita. Toimistokerrokset sijoittuvat kerroksiin 2.-6. Näiden suunnittelussa huomioidaan erityisesti tilojen muuntojoustavuus. Pysäköintimahdollisuudet ovat poikkeuksellisen hyvät; kellarikerroksessa on 18 autopaikkaa ja piha-alueella 22 autopaikkaa. Kohteen lähellä on myös runsaasti pysäköintilaitoksia.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kamppi
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
291 m²
Kokonaispinta-ala
291 m²
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1972
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita