1 637 m²

Konalankuja 1-3, Konala, Helsinki

Pinta-ala
1 637 m²
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Konala
Kaupunki
Helsinki

Vuokrataan varastotilaa.

Vuokrataan määräaikaiseen vuokrasuhteeseen esimerkiksi väistötilaksi soveltuva monikäyttöinen teollisuus-/varastotila Helsingin Konalasta. Alueella on meneillään kaavamuutos, jossa Konalankujan korttelia suunnitellaan muutettavan teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueesta asumisen ja toimitilan korttelialueeksi. Alustava tieto rakennustöiden aloituksesta on vuonna 2023.

Vuokrattava tila on 1637 m2, jonka voi tarvittaessa jakaa erilaisiin käyttötarpeisiin. Tilan huonekorkeus on osassa tilaa 4 m ja osassa 6 m ja huonekorkeuden voi tarvittaessa hyödyntää esim. varastoinnissa. Tilan yhteydessä on sosiaalitilat, wc-tilat ja keittiötila. Lisäksi tilaa palvelee katettu lastauslaituri ja sähkökäyttöinen nosto-ovi.

Rakennuksessa on myös vuokrattavana tämän tilan yläkerrassa toimistotila n. 880 m2, jolloin tarvittaessa saman katon alle saa keskitettyä monipuolisen tilakokonaisuuden. Näiden tilojen yhteydessä lisäksi tavarahissi, jonka sijainti näkyy pohjakuvassa. Kiinteistön piha-alueella piha- ja pysäköintitilaa. Lisäksi kiinteistössä toimii myös suosittu lounasravintola Ilo.

Vuokralainen tekee oman sähkö – ja datasopimuksen. Lisäksi jätteiden kierrätys on vuokralaisen vastuulla ja jäähdytyksen sähkönkulutus laskutetaan erikseen. Lämmitys ja jäähdytyksen vuosihuollot sisältyvät vuokraan, kuten myös tavanomainen vedenkulutus. Kohteessa kaukolämpö.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Konalankuja 1-3, 00390 Helsinki
Kaupunginosa
Konala
Kohdenumero
16289094
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
1 637 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Saman tien vapaana.
Muut ehdot
Kohteessa bruttovuokra ja alv 24 % tulee päälle.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Vuokra-aika
Määräaikainen

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Varastotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: +358505970069
NIEMCO Advisory Oy
Kutomotie 16, 00380 Helsinki
Puh: +358505970069

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita