880 m²

Konalankuja 1-3, Konala, Helsinki

Pinta-ala
880 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Konala
Kaupunki
Helsinki

Vuokrataan toimistotilaa

Vuokrataan toimistotilaa Konalasta, hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Tämä varasto- ja toimistokiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Kauppakeskus Ristikon läheisyydessä. Kiinteistön pihalla on pysäköintipaikkoja vuokrattavan tilan läheisyydessä sekä kiinteistön kaikissa toimitiloissa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Lisäksi kiinteistössä toimii suosittu lounasravintola Ilo.

Vuokrattava tila on kooltaan noin 880 m2:tä ja se sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila on pääosin avonaista. Näiden tilojen yhteydessä on käytössä myös tavarahissi, jonka sijainti näkyy myös pohjakuvassa.

Alueella meneillään kaavamuutos, jossa Konalankujan korttelia suunnitellaan muutettavan teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueesta asumisen ja toimitilan korttelialueeksi. Alusta tieto rakennustöiden aloituksesta on vuonna 2023. Tilaan saatavana määräaikainen vuokrasopimus.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Konalankuja 1-3, 00390 Helsinki
Kaupunginosa
Konala
Kohdenumero
16289109
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
880 m²
Muut ehdot
Vuokran lisäksi vuokralainen maksaa tilan sähkönkulutuksen erillislaskutuksen mukaan. Vuokralainen tekee oman datasopimuksen. Lisäksi jätteiden kierrätys on vuokralaisen vastuulla. Lämmitys ja tavanomainen vedenkulutus sisältyvät vuokraan. Kohteessa kaukolämpö.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: +358505970069
NIEMCO Advisory Oy
Kutomotie 16, 00380 Helsinki
Puh: +358505970069

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita