30 m²

Firdonkatu 2, Pasila, Helsinki

Pinta-ala
30 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pasila
Kaupunki
Helsinki

Modernia toimistotilaa Helsingin Pasilassa, Spaces Triplassa.

Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata erikokoisia pientoimistotiloja alkaen yhden hengen huoneista isompiin tiimitiloihin. Spaces Tripla mahdollistaa myös yksittäisten työpisteiden vuokrauksen coworking-alueelta tai virtuaalitoimiston vuokrauksen, jolloin vuokralainen saa käyttöönsä mm. huippuluokan yritysosoitteen ja postipalvelut sekä puhelimen vastauspalvelun. Spaces tarjoaa vuokralaisilleen mahdollisuuden tehdä lyhyempiäkin vuokrasopimuksia. Myös toimitilojen vaihtaminen pienempään tai isompaan kesken sopimuskauden onnistuu vaivatta. Tilat on mahdollista vuokrata kalustettuina.

Firdonkatu 2 eli Spaces Tripla sijaitsee monipuolisten palveluiden äärellä Triplan kauppakeskuksessa. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja kiinteistön pohjakerroksessa on suuri pysäköintihalli. Spaces tarjoaa vuokralaisilleen loistavat palvelut, kuten aulapalvelun, kokoustiloja, viihtyisät yhteiskäyttöalueet, suihkutilat, kahvilan, nopeat tietoliikenneyhteydet sekä 24/7 pääsyn tiloihin. Tiloissa järjestetään myös erilaisia verkostoitumistapahtumia vuokralaisille. Sisäpihan puolella on viihtyisä puutarha-alue, jossa pääsee helposti ulkoilemaan kesken työpäivän.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Firdonkatu 2, 00520 Helsinki
Kaupunginosa
Pasila
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kiinteistössä on aulapalvelu, kokoustiloja, viihtyisät yhteiskäyttöalueet, kahvila, nopeat tietoliikenneyhteydet, kahvila, 24/7 pääsy tiloihin. Kauppakeskuksen kattavat palvelut samassa talossa.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja junilla. Kiinteistön pohjakerroksessa pysäköintihalli, josta on suora hissiyhteys toimistokerroksiin.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan