1 141 m²

Panimokatu 2, Sörnäinen, HelsinkiMonitilatoimisto

Pinta-ala
1 141 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Sörnäinen
Kaupunki
Helsinki

Tehokasta edullista modernia toimistotilaa Kalasatamassa

Trooli kortteli tarjoaa vuokrattavia toimitilojatrendikkäällä ja kehittyvällä alueella. Kalasatama ja sen naapurialueetmuodostavat nopeasti kasvavan alueen Helsingin keskustan ja itäisen Helsinginvälille. Hyvät yhteyden kaikilla kulkuvälineillä takaavat helpon saavutettavuuden niin käyttäjille kuin vieraillekin. Vain muutaman askeleen päässä sijaitsee huippusuosittu Teurastamon alue ravintoloineen.

Suomen suurin ja elämyksellisin kauppakeskus REDI on vain kivenheiton päässä Troolista ja alueenloput tornitalot, puistot ja asuinalueet nousevat vaiheittain vuoteen 2024 mennessä. Alueelle on keskittynyt urbaanin kaupunkielämän lisäksi myös suurien yritysten pääkonttorien klusteri. Viimeisimpänä REDIn viereen on nousemassa Keskon pääkonttori. Kohteessa on nykyaikaiset toimitilat ja valmiudet tilojen yksilölliseen toteutukseen. Kiinteistön ekologisuuden puolesta puhuu se, että kohde saavutti hopeatason LEED-ympäristösertifioinnin vuonna 2009. Kiinteistössä on vuokralaisille aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali sekä lounasravintola catering-mahdollisuuksineen. Metro ja bussi tuovat aivan kiinteistön viereen. Yksityisautoille on parkkihalli sekä sisäpihan autopaikkoja. Tarjoamme vuokralle korkealaatuisia toimitiloja ja palveluita muovattuna tarpeisiinne sopivaksi, erikokoiset toimistot taikka yrityksesi uusi pääkonttori. Panimokatu 2 / Lautatarhankatu 10.

Toimistokiinteistöstä vuokrattavissa pääkonttoritason toimistotilaa, jossa ikkunat osoittavat neljään ilmansuuntaan. Tila on laajennettavissa 5. kerroksen tilan kanssa, jolloin yhteispinta-alaksi tulee 2282 m². Toimitilat ovat muokattavissa käyttäjän tarpeisiin. Huonekorkeudet kiinteistössä 2,7-3,2 m. Isomman yrityksen tarpeisiin kaksi päällekkäistä kerrosta yhteensä 2282m2 kerrokset 4 ja 5. Portaat ja hissi sijaitsevat rapussa tilojen keskivaiheilla, joten etäisyydet eivät kasva suuriksi. Kiinteistökorttelissa on aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, pyöräparkki, kuntosali sekä kulku sisäpihan kautta lounasravintolaan, sisäkautta autohalliin ja liikuntatiloihin. Autohallissa autonpesupaikka. Lisäksi kellarikerroksesta vuokrattavissa pienvarastotilaa.

Tilan ominaisuudet: Ilmastointi, avo- / kombitoimisto Kauppatapa: Vuokrataan Käyntiosoite: Panimokatu 2a, Kalasatama, 00580 Helsinki Tilatyyppi: Toimisto pinta-ala 1141 m, jaettavissa/laajennettavissa 2282 m² Kerros: 4.-5. Energialuokka: C2018 Vapautuminen: Heti vapaa

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Panimokatu 2, 00580 Helsinki
Kaupunginosa
Sörnäinen
Kohdenumero
16388293
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 141 m²
Huoneiston kokoonpano
Monitilatoimisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3 kk vuokran määrä + alv
Välityspalkkio
Ei

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Harry Juselius KTM, LKV Aarno Toffer kiinteistöpäällikkö

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita