595 m² - 2 500 m²

Ilmalankuja 3, Pasila, Helsinki

Pinta-ala
595 m² - 2 500 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pasila
Kaupunki
Helsinki

Viisikerroksinen toimistotalo valmistuu vuoden 2024 aikana osoitteeseen Ilmalankuja 3. Kiinteistön muuntojoustavuus ja monipuoliset palvelut ovat omiaan vastaamaan tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Ilmalankuja 3, 00240 Helsinki
Kaupunginosa
Pasila
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
595 m² - 2 500 m²
Kokonaispinta-ala
2 500 m²
Kunto
Uusi
Tilan jakaminen
Myös muutama liiketila vapaana
Palvelut
Palveleva vastaanottoaula toivottaa työntekijät ja vierailijat lämpimästi tervetulleiksi taloon. Sen sijaan että kukin säntäisi suoraan omaan toimistoonsa, voi työpäivän aloittaa rauhallise

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen kuvaus
Rakennuksen on suunnitellut ARCO ArchitectureCompany, ja sisätilojen toimivuudesta vastaavatGullstén-Inkisen sisustusarkkitehdit.Ilmalan Auran tilasuunnittelussa kantavana ajatuksena on luontevuus ja jatkuvuus. Erilaiset tilat sulautuvat toisiinsa muodostaen monikäyttöisen kokonaisuuden, joka tukee työpäivän kulkua ja ihmisten kohtaamisia.Ensimmäisen kerroksen monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen, jolloin toimistokerroksissa voidaan toden teolla panostaatoimiviin työskentelyratkaisuihin.Vuokrattavissa on koko 2. toimistokerros sekä tiloja 1. kerroksesta liike-tai toimistokäyttöön. Ilmalan Aura huolehtii ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista. Talotekniikassa on erityisesti huomioitu ilmanvaihto, jotta hengitysilma pysyy raikkaana ja puhtaana. Sisustuksen pintamateriaalit ovat kulutusta kestäviä, hygieenisiä ja helposti puhdistettavia. Kaukolämpö ja -jäähdytys sekä uusiutuvan energian käyttö pienentävät hiilijalanjälkeä tuoden myös säästöjä vuokralaisille.
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2024
Energialuokka
A

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106
Comreal Oy
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Joakim Kukkonen
Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita