210,5 m²

Henry Fordin katu 6, Länsisatama, Helsinki

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
210,5 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Ravintolatila
Kaupunginosa
Länsisatama
Kaupunki
Helsinki

Henry Fordin katu 6

Historiallisessa Henry Fordin talossa on vapautumassa uniikki ravintolatila. Hernesaaren alueen kehittäminen on vauhdissa, ja tulevaisuudessa ympäristö tulee rakentumaan ja vilkastumaan entisestään. Tässä on siis erinomainen tila yritykselle, joka haluaa olla alueen kasvussa mukana!

SIJAINTI

Henry Fordin talo sijaitsee kehittyvällä Hernesaaren alueella Helsingin keskustasta etelään, lähellä Jätkäsaarta ja Eiraa. Hernesaaresta rakennetaan kantakaupungin merellistä jatketta, joka on täynnä tiivistä kaupunkitunnelmaa. Alueesta tulee vilkas asumisen, vapaa-ajan ja matkailun keskus.

LIIKENNEYHTEYDET

Kiinteistö on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Raitiovaunulinja 6 kulkee päärautatieasemalta ja bussi nro 14 Kampin suunnalta. Metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja raitiovaunupysäkille on matkaa 50 metriä. Saavutettavuus on myös autolla hyvä, ja kiinteistön pihalta löytyy vuokrattavia pysäköintipaikkoja.

KIINTEISTÖ

Persoonallinen kiinteistö tarjoaa ikimuistoisen elämyksen vierailijalle: historiallinen talo oli alun perin Fordin autojen kokoonpanotehdas, ja se on uniikki osa nopeasti kehittyvää Hernesaaren aluetta. Rakennus on suunniteltu arkkitehti Gunnar Nordströmin toimesta ja rakennettu vuosina 1943-1946.

Katso lisätiedot kohteesta: www.henryfordintalo.fi ja lue lisää Hernesaaren kehityksestä: www.uuttahelsinkia.fi/hernesaari-ja-telakkaranta

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Länsisatama
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Ravintolatila
Tilan pinta-ala
210,5 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Ravintolatila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Helena Marttinen
Leasing Manager
Colliers Finland - Toimitilat
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki
Helena Marttinen
Leasing Manager
Helena Marttinen
Leasing Manager

Ota yhteyttä ilmoittajaan