160 € / kk8 m² - 10 m²

Firdonkatu 2, Länsi-Pasila, Helsinkikk

Vuokra/kk
160 € / kk
Pinta-ala
8 m² - 10 m²
Rakennusvuosi
2019
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Kaupunki
Helsinki

Löydä oma työpisteesi ja aloita työskentely kohteessa Spaces Tripla

Pasilasta on muodostunut vilkas yritys- ja liikekeskus. Nauti vastarakennetuista, moderneista työtiloista ja hyödynnä Pasilan ostoskeskuksen lukuisat ravintolat, kaupat ja rautatieyhteydet. Kokous- ja coworking-tilojen avulla voit räätälöidä tilat tarpeidesi mukaiseksi. Spaces Tripla ei ole ainoastaan paikka, jossa tehdä töitä. Se on paikka, jossa voit kehittää itseäsi ja liiketoimintaasi.

Nopea Wi-Fi, erinomaiset liikenneyhteydet ja ympärivuorokautinen pääsy tiloihin takaavat, että voit olla aina siellä, missä tapahtuu. Kaikkialle Helsinkiin ja suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle vievät junat, raitiovaunut ja linja-autot tekevät matkustamisesta niin helppoa kuin mahdollista. Erinomainen valikoima paikallisia palveluita, kuten läheinen Hartwall Arena, jotka tekevät Spaces Triplasta täydellisen ponnahdusalustan menestymiseen.

Me Spacesilla tarjoamme tyylikkäitä työtiloja kaikenkokoisille yrityksille, vaikka vain yhdelle henkilölle. Valitse työskentelypiste avoimessa coworking-tilassa tai yksityisempi työpiste jaetussa toimistossa. Jäsenyydellämme, alkaen 160€, saat heti käyttöösi kattavan valikoiman erilaisia työtiloja ja palveluita kaikissa Spaces-toimipaikoissa maailmanlaajuisesti. Näin varmistat itsellesi sopivan tilan kaikkiin liiketarpeisiin.

Spaces-jäsenyyteen sisältyy:

• Valitsemasi työpiste Business clubista tai ympärivuorokautinen pääsy sinulle ja yhdelle vieraallesi jaetusta toimistosta. • Rajoittamaton pääsy tuhansien toimipaikkojen muodostamaan maailmanlaajuiseen verkostoomme • Turvallinen yritystason tekniikka ja Wi-Fi • Kaapit ja lokerot turvalliseen tavaroiden säilyttämiseen • Ammattimainen yritysosoite ja postipalvelut • Tulostimen käyttö ja hallinnollinen tuki • Ammattimainen vastaanotto- ja tukitiimi • Siivous-, ylläpito- ja turvallisuuspalvelut • Säännöllisiä verkostoitumis- ja yhteisötapahtumia • Helppo varaus ja tilin hallinta sovelluksella

Huomaa, että kaikki esitetyt kuvat ovat Spacesin toimipaikoista mutta eivät välttämättä juuri kyseisestä Spaces -kohteesta.

Ota yhteyttä

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Firdonkatu 2, 00520 Helsinki
Kaupunginosa
Länsi-Pasila
Kohdenumero
16834515
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
8 m² - 10 m²
Huoneiston kokoonpano
kk
Keittiö
Keittokomero
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä

Hinta

Vuokra/kk
160 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2019
Tontin omistus
Oma
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys

Ota yhteyttä ilmoittajaan

IWG Group
Puh: +358942411492
Regus
Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki
IWG Group
IWG Group
Puh: +358942411492

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita