439 m²

Lapinlahdenkatu 1 C, Kamppi, Helsinki

Pinta-ala
439 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kamppi
Kaupunki
Helsinki

Lapinlahdenkatu 1 C, 439m2, 3. kerros, Toimistotila

Vuokrataan 3. kerroksen tilava ja käytännöllinen toimisto kauppakeskus Kampin läheisyydessä. Tila viimeistellään vuokralaisen tarpeiden mukaan. Yleisvalaistus uusitaan ekologisempaan led-valaistukseen. Ylimmän kerroksen hienot näkymät Lapinlahden puistikkoon. Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Edustava pääkonttoritasoinen kiinteistö, jonka tiloissa on korkeat huoneet, avotoimistotilaa ja moderni jäähdytys. Talon monipuoliset palvelut ovat yrityksesi tukena.

Lapinlahdenkatu 1 on tyylikäs pääkonttoritasoinen kiinteistö erinomaisella paikalla Helsingin Kampissa. Kokonaisuuteen kuuluu vanha, arvokas jugendtalo (Lapinlahdenkatu 1 a-b) ja uudistettu moderni toimistotalo (Lapinlahdenkatu 1 c). C-talon täydellinen peruskorjaus valmistui vuonna 2013. Samana vuonna uusittiin myös molempien rakennusten julkisivut. Kiinteistössä on lounasravintola, catering- ja aulapalvelut, vuokrattavia neuvottelutiloja, auditorio ja kaksi edustussaunaa. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti; kiinteistölle C: Very Good ja kiinteistölle A-B: Good.

Rakennuksesta on yhteys Kampin pysäköintiluolaan ja maanalainen kulku Helsingin ydinkeskustaan Stockmannille asti. Talon monipuoliset palvelut, erinomainen saavutettavuus julkisilla liikennevälineillä sekä etäisyys keskustan ja Kampin palveluista tekevät kohteesta halutun lokaation.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kamppi
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
439 m²
Kokonaispinta-ala
439 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita