485 m²

Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS, Kluuvi, Helsinki

Pinta-ala
485 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kluuvi
Kaupunki
Helsinki

Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS, 485m2, 5. kerros, Toimistotila

Aleksanterinkadulla sijaitseva 5. kerroksen moderni ja rento toimistotila tarjoaa viihtyisän ja valoisan työskentelymiljöön kaupungin ytimessä. Tilaan tulvii luonnollista valoa sekä Aleksanterinkadun että sisäpihan puolen ikkunoista. Tälle toimistolle on aivan oma sisäänkäynti hienosta aulasta osoitteesta Aleksanterinkatu 9 A. Tilaan voidaan sijoittaa 30 - 40 työpistettä. Toimistossa on valmiina muutama neuvottelutila, erinomainen louge/taukokeittiö yhteiseen oleiluun. Tiloissa jäähdytys. Kiinteistöllä löytyy vuokralaisten käyttöön polkupyörien säilytystilaa, erilliset pukeutumis - ja suihkutilat. Autopaikoitusmahdollisuus hissimatkan ulottuvissa Kluuvin AimoPark ja Europak autohalleissa.

Huippuluokan toimitilat Helsingin ydinkeskustassa arvostetussa ja historiallisessa korttelissa keskellä loistavia kulkuyhteyksiä. Kiinteistön yhteydessä toimii monipuolinen kauppakeskus Kluuvi, ja kävelyetäisyyden päässä ovat kaikki Helsingin keskustan palvelut.

Kun etsit yrityksellesi toimitilaa, jonka sijainnilla ja osoitteella on erityistä merkitystä, tutustu Kluuvi For Businessin toimitilatarjontaan. Muuntojoustavat tilat taipuvat sekä avo- että monitilatoimistoiksi, ja ne modifioidaan käyttäjän tarpeiden mukaan. Modernit ja valoisat tilat sijaitsevat kiinteistön 4.–7.-kerroksissa tarjoten hulppean työympäristön keskellä vilkkainta Helsingin ydinkeskustaa.

Kluuvin kiinteistökokonaisuus on rakennettu eri aikakausina vuosina 1885, 1898, 1953 ja 1989, koostuen viidestä eri rakennuksesta Aleksanterinkadun, Kluuvikadun ja Yliopistonkadun varrella. Viimeisimpiä laajamittaisia remontteja on tehty vuosina 2009–2020 vastaamaan käyttäjien tarpeita. Kohde on useamman eri aikakaudella rakennetun rakennuksen yhdistelmä, mikä näkyy rakennusten julkisivujen kauniissa ja vanhoissa 1800-luvun lopun yksityiskohdissa.

Kluuvin alla palvelevat EuroPark ja Aimo Park tarjoavat runsaasti pysäköintitilaa parkkihallissa, josta pääsee kuivin jaloin hissiyhteydellä kerroksiin. Kluuvi For Business tukee työmatkapyöräilyä tarjoamalla hyvät sosiaalitilat ja pyöräparkit kellarikerroksessa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kluuvi
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
485 m²
Kokonaispinta-ala
485 m²
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1989
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita