428 m²

Valimotie 1, Pitäjänmäki, Helsinki

Pinta-ala
428 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Kaupunki
Helsinki

Valimotie 1, 428m2, 4. kerros, Toimistotila

Hyväkuntoista, joustavasti muokattavissa olevaa ja käytännöllistä toimistotilaa. Jaettavissa myös pienempiin tilakokonaisuuksiin.

Vuonna 1976 valmistunut ja sittemmin modernisoitu Valimotie 1 on 7-kerroksinen toimistokiinteistö Pitäjänmäellä, näkyvällä paikalla, Pitäjänmäentien ja Valimotien kulmassa. Kiinteistön julkisivu uudistettiin v.2011 ja sisätilat viimeistellään vuokralaisten tarpeiden mukaan. Myös kiinteistön sisäänkäynnit, aulat ja opasteet on uusittu vastikään. Kellarikerroksessa on varastotiloja, sosiaalitilat ja pukukaappeja. Lämmin autohalli tarjoaa yli 140 pysäköintipaikkaa. Yrityksesi vieraat pysäköivät maksutta vieraspaikoilla talon pihalla.

Kiinteistö tarjoaa yrityksille tyylikkäät ja toimivat tilat. Kerrosala 1459 m2 voidaan vuokrata yhdelle käyttäjälle tai jakaa alkaen 250 m2. Tilat voivat olla huoneita, avotilaa tai niiden yhdistelmiä. Kaikissa tiloissa on jäähdytys ja ne on varustettu Cat6-kaapeloinnilla. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys (4 henkilöhissiä, 3 tavarahissiä). Tavaratoimituksia varten on oma lastauslaituri kiinteistön sisäpihalla.

Alueella on useita tasokkaita lounasravintoloita. Taitotalon laadukas kokous- ja kongressikeskus sijaitsee Pitäjänmäessä ja tarjoaa alueen yrityksille kokouspalveluita.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Valimotie 1, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
428 m²
Kokonaispinta-ala
428 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1976
Kunnan numero
91

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita