5 250 € / kk224,5 m²

Madeiranaukio 4 A LIIKETILA, Jätkäsaari, HelsinkiLIIKETILA

Vuokra/kk
5 250 € / kk
Pinta-ala
224,5 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2021
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Jätkäsaari
Kaupunki
Helsinki

Upea liiketila aivan meren äärelle valmistuneen 15-kerroksisen Koy Helsingin Isabellan kivijalassa!

Raitiovaunu kulkee lähes oven edestä ja Ruoholahden metroasemakin on lähellä. Vieressä laivaterminaali. Jätkäsaaren Pysäköinti Oy:stä on mahdollista vuokrata autopaikka.

Vuokrausta hoitavat: Nina Wagello, nina.wagello@huoneistokeskus.fi, 040 6375 667 Sari Vartia, sari.vartia@huoneistokeskus.fi, 040 358 9246

Huoneistokeskus Töölö, toimisto 020 780 3350 Huoneistokeskus Länsi-Helsinki, toimisto 020 780 3640

UNIQUE®-kohde

Tämä kohde on ainutlaatuinen UNIQUE®-kohde.

Tutustu kohteeseen >>
Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Jätkäsaari
Kohdenumero
20657001
Kerros
1 / 15
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
224,5 m²
Kokonaispinta-ala
224,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Huoneiston kokoonpano
LIIKETILA
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen
Palvelut
Lisätietoa palveluista: Jätkäsaaresta löytyy päivittäin tarvitsemiasi palveluja. Lähimmät ruokakaupat ovat Lidl ja Wolt Market.
Muut ehdot
Tupakointi kielletty. Rakenteilla olevan talon kohdalla huoneisto vuokrataan siinä kunnossa kuin se on vuokralaiselle annetun markkinointimateriaalin perusteella. Koska asunto on uusi, on vuokralainen tietoinen siitä, että asunnon valmistumisen jälkeisen takuuajan (2 v) aikana asunnossa tullaan mahdollisesti suorittamaan takuukorjauksia urakoitsijan toimesta. Tupakointi ja muiden tupakkalaitteiden käyttö huoneistossa ja parvekkeilla, yleisissä sisä- ja ulkotiloissa ja taloyhtiön yhteisillä piha-alueilla on myös ehdottomasti kielletty. Vuokralainen ottaa yritystoiminnan vastuuvakuutuksen ja pitää sen voimassa koko vuokrasopimuksen voimassaoloajan. Vuokralainen toimittaa vakuutuksesta jäljennöksen vuokranantajalle.
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Kaikissa asunnoissa on siivouskomero ja osassa pyykkikaappi.
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
5 250 € / kk
Lisätietoa vakuudesta
kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja vastaa sähkön kulutuksesta aiheutuvista maksuista. Jätkäsaaren Pysäköinti Oy:stä on mahdollista vuokrata autopaikka.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Helsingin Isabella
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuosi
2021
Huoneistojen lukumäärä
67
Kerroksia
15
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
muu
Energiatodistus
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Erinomaiset liikenneyhteydet keskustaan. Ratikka kulkee talon oven edestä keskustaan ja Ruoholahteen. Ruoholahdessa lähin metroasema. Länsisatama muutaman minuutin päässä.
Lämmitys
kaukolämpö
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: 8. kerrokseen tulee saunaosasto, jonka yhteydessä on terassiparveke. Väestönsuoja ja irtaimistovarastot ovat pääosin kellarikerroksessa, osa irtaimistovarastoista on väestönsuojassa. Ulkoiluvälinevarastot ovat sisäänkäynnin ja pihan yhteydessä, osa pyörävarastoista sijaitsee naapurikiinteistön puolella pihan yhteydessä. Lastenvaunuvarastot ovat pihasisäänkäynnin yhteydessä. Kuivaushuone on kellarissa. Pysäköintihalliin on yhteys porrashuoneesta. Naapurikiinteistössä sijaitsevat startup-tila ja pesula ovat myös tämän yhtiön käytössä. Yhtiö liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon sekä kaukolämpöverkostoon. Sisätilat varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asunnot varustetaan huoneistokohtaisilla lämmöntalteenotolla varustetuilla ilmanvaihtokoneilla. Kaikkien yhteistilojen ja liikehuoneiston tilojen ilmanvaihto järjestetään katolla olevan IV-konehuoneen kautta keskitetysti, koneet varustetaan lämmöntalteenotolla. Rakennus varustetaan sprinkler-järjestelmällä. Kiinteistöt liitetään Helsingin Energian sähköverkkoon ja talokuidulla televerkkoon. Kiinteistöjen yhteisantennijärjestelmät liitetään kaapeli-TV-verkkoon. Sähköasennukset sisältävät suunnitelmien mukaisen määrän rasioita sähkölaitteita, radiota ja televisiota varten sekä yleiskaapeloinnin tietoverkon rakentamista varten. Jätehuolto toteutetaan Jätkäsaaren jätteiden putkikeräysjärjestelmällä. Jätekeräyspiste sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa, käynti pihakannelta. Ensimmäisessä kerroksessa on liiketilaa. Pihat toteutetaan yhteisjärjestelyin korttelin muiden toimijoiden kanssa. .
Pintamateriaalit
Kattomateriaalien kuvaus: Betonikatot tasoitetaan, ontelolaattojen saumat jätetään näkyviin. Asuinhuoneiden, eteisten, keittiöiden ja erillisten wc-tilojen alaslaskut ovat kipsilevyä.
Muut materiaalit
Julkisivut: luonnonväriin anodisoituja merialumiinikasetteja, kiinnitys metallikannattimilla taustan sandwich-elementteihin

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sari Vartia
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM, sisustussuunnittelija
Puh: 040 358 9246
Huoneistokeskus Länsi-Helsinki
Kantelettarentie 1, 2. krs, 00420 Helsinki
Sari Vartia
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM, sisustussuunnittelija
Sari Vartia
kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM, sisustussuunnittelija
Puh: 040 358 9246

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita